-

Economie

Eindelijk is het zover: Marco Borsato maakt grote comeback

Marco Borsato, die bijna twee jaar in volledige stilte heeft geleefd, lijkt weer op de radar te verschijnen.

De eens zo populaire zanger viel in ongenade bij het Nederlandse publiek nadat de YouTube-serie BOOS vermeend s*ksueel grens0verschrijdend gedrag van Marco aan de kaak stelde. Maar nu lijkt Marco terug te zijn.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn: Borsato werd aanvankelijk besch*ldigd van 0ngepast gedrag tijdens zijn betrokkenheid bij The Voice of Holland.

Hoewel de zanger deze beschuld!gingen ontkende, diende een 22-jarige vrouw enkele dagen later een aankl*cht tegen hem in.

Ze beweerde dat Marco haar tussen 2014 en 2019 s*ksueel had m!sbruikt.

De zaak werd aangezwengeld nadat de moeder van de vrouw aantekeningen in het dagboek van haar dochter had gevonden.

Het 0penbaar Min!sterie heeft besloten het onderzoek met betrekking tot The Voice te sep0neren, maar het onderzoek naar het z*dendelict loopt nog steeds.

De adv0caten van Marco beschouwen het als een complexe zaak.

In de afgelopen weken hebben steeds meer mensen hun mening gegeven over de situatie van Borsato.

Radio 538 begon met het draaien van zijn muziek, gevolgd door interviews met onder andere Connie Witteman, zijn ex-vrouw Leontine Ruiters, en eerder deze week zijn moeder Mary Borsato. Allen steunen Marco.

Gisteren plaatste Marco voor het eerst sinds maart 2021 een foto op Instagram waarop hij lacht, wat de speculaties voedde. Reality.FBI hint op een mogelijke glamoureuze comeback.

De geruchten nemen toe, en zelfs zijn fans laten nu van zich horen. Gaat de Nederlandse zanger zich eindelijk uitspreken en keert hij terug?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder