-

Nieuwste

Drentse moeder stuurt naaktfoto’s van dochtertje naar haar sm-meester: ‘4 jaar cel’

Een Drentse vrouw van 42 verdwijnt vier jaar achter de tralies vanwege het betrekken van haar minderjarige dochter in een sm-relatie. De partner was een man uit Wassenaar.

Ook hij moet vier jaar achter slot en grendel. RTV Drenthe schrijft dat de rechtbank hen schuldig acht aan het maken, bezitten en verspreiden van kinderp*rn*, alsook het s*ksueel m*sbruiken van een minderjarige.

Het meisje was amper acht jaar oud toen haar moeder haar voor de eerste keer meenam naar de man uit Wassenaar.

Het slachtoffer sprak zeven jaar na de feiten met haar vriend over de verwerpelijke acties van haar moeder. Daarna deed ze *angifte wegens s*ksueel m*sbruik in de periode van 2014 tot 2017.

De agenten troffen bij het sm-stel weinig verhullende foto’s aan van het meisje. Deze foto’s maakte de moeder naar eigen zeggen om haar meester te bekoren.

De rechter noemt het betrekken van een minderjarige in dergelijke levensstijl een zwaar strafbaar feit.

Het is nog niet bekend of de betrokkenen in beroep gaan tegen hun veroordeling. De moeder zal alleszins wel een schadevergoeding moeten betalen aan haar dochter.

Of de vader eveneens op de hoogte was van de feiten is vooralsnog niet bekend. Daarover zijn geen mededelingen gedaan.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder