-

Economie

Bianca (37) gaat alleen naar bed met getrouwde mannen: “Ze zijn niet te vertrouwen!”

Bianca (37) had ooit alles wat ze wenste, tot de liefde keer op keer haar leven verstoorde. Terwijl liefde voor velen een bron van geluk is, werd het voor Bianca een bittere pil.

Een onthullend verhaal over de keuzes die ze maakt en haar bijzondere voorkeur voor getrouwde mannen.

Gebroken dromen
Bianca begon haar reis zoals velen, met dromen over een idyllisch leven met haar grote liefde.

Ze stelde zich een toekomst voor in het zonnige Italië, met kinderen aan tafel en ouder worden hand in hand. Maar na drie jaar verliet haar man Thijmen hun gezamenlijke leven voor een andere liefde.

Een nieuwe start met Adam
Een toevallige ontmoeting met de buurjongen leek een nieuw begin. Bijna acht jaar lang leek hun relatie het voorbeeld van een sprookje, totdat ontrouw opnieuw een schaduw wierp. Adam bleek niet alleen bedreven als klusser, maar ook in de kunst van ontrouw.

Derde keer, ongelukkige charme
Bianca’s derde relatie, met collega Bart, die recent was gescheiden van zijn vrouw Barbara, leek veelbelovend. Maar zelfs deze relatie werd op de proef gesteld door ontrouw, toen Bart besloot terug te keren naar zijn ex.

De diepe wonden van verraad
De emotionele wonden veroorzaakt door deze verraadervaringen zijn diepgaand en hebben een langdurige impact. Bianca beschrijft de pijn van verraad als “mensonterend”. Ze heeft slapeloze nachten doorstaan en therapie gezocht. Het bedrog heeft haar gevoel van eigenwaarde aangetast en haar vertrouwen beschadigd.

De keuze voor getrouwde mannen
Ondanks haar eigen ervaringen met bedrog, maakt Bianca nu bewust de keuze voor getrouwde mannen. Ze benadrukt dat ze niet gelooft dat zijzelf de oorzaak is van hun ontrouw.

Voor Bianca bieden deze affaires een manier om de pijn uit het verleden te vermijden en tegelijkertijd te genieten van de aandacht en genegenheid die ze mist.

Minnaar-radar: Op zoek naar avontuur
Bianca beschrijft haar vermogen om minnaars te vinden bijna als een zesde zintuig. Of het nu ontmoetingen zijn in de supermarkt of via speciale datingsites, haar zoektocht naar avontuur gaat onverminderd door. Ze is op zoek naar niet alleen fysieke, maar ook emotionele connecties.

De invloed van familie
Hoewel Bianca open is over haar keuzes, maakt haar moeder zich zorgen, vooral over het potentieel voor meer pijn en de altijd aanwezige kinderwens van Bianca.

Desondanks beschermt Bianca zichzelf zorgvuldig tegen ongewenste gevolgen.

Een veranderde kijk op het leven
Bianca’s levensreis is er een van vallen en opstaan. Hoewel haar huidige situatie verre van ideaal is, heeft ze vrede gevonden in haar keuzes.

Ze benadrukt het plezier van aandacht, liefde en geschenken van haar welgestelde minnaars.

Het verhaal van Bianca is er een van zelfontdekking, acceptatie en de complexiteit van menselijke relaties.

Hoewel haar keuzes misschien niet voor iedereen begrijpelijk zijn, bieden ze een uniek perspectief op liefde, vertrouwen en het vinden van geluk op haar eigen voorwaarden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder