-

Economie

Stropers doden met uitsterven bedreigde zilverruggorilla met speer.

In de schaduw van de coronacrisis is een zeldzame berggorilla gedood met een speer. Stroperij was altijd al een groot probleem, maar is nu met de huidige toestanden in de wereld een beetje op de achtergrond verdwenen. Maar stropers en trofeejagers jagen nog altijd op met uitstervend bedreigde dieren.

Meedogenloze handelaars verdienen grof geld door hun huiden, hoornen en andere lichaamsdelen te verkopen op de zwarte markt.

We moeten dit soort praktijken blijven aanklagen. Deze keer werd een zilverruggorilla het slachtoffer van de menselijke hebzucht.

De mannelijke berggorilla is gedood in het Bwindi Park in Oeganda. Hij vormde onderdeel van een met uitsterven bedreigde groep berggorilla’s.

WWF-gorilla-expert Allan Carlson legde uit: “Het is ontzettend tragisch, het is al lang geleden dat er nog eens een gorilla het slachtoffer werd van stropers in Oeganda. Elk individu van de berggorilla’s is belangrijk omdat ze zo met uitsterven bedreigd zijn. Dit is wellicht een gevolg van de coronacrisis. Stropers jagen in nationale parken en jagen als er geen toeristen ter plaatse zijn met alerte ogen en oren en er minder patrouilles zijn.”

De groep van de overleden gorilla was naar verluidt erg vertrouwd met toeristen en wetenschappers. Als gevolg van de huidige pandemie zijn er geen toeristen en minder patrouilles.

Ondertussen zijn vier verdachten aangehouden. De aap is gedood met een speer. Een van de verdachten beweerde dat hij de speer gebruikte uit zelfverdediging.

Deel dit bericht als ook jij vindt dat de stroperij moet stoppen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder