Connect with us

Economie

Kachellamme man poept geparkeerde ambulance compleet onder.

Een ambulancemedewerkers moest zich even in de ogen wrijven nadat hij zijn ambulance had geparkeerd in Den Haag. De zorgverleners gingen een zieke patiënt ophalen, maar een dronken man maakte van het onbewaakt moment gebruik om een grote boodschap te doen in de ambulance.

Het bizarre tafereel gebeurde vrijdagavond rond 18:30 uur. Ambulancemedewerker Kevin vertelde aan het AD: “Hij heeft alles ondergescheten.” Kevin zei dat ze een zieke patiënt gingen ophalen, die meteen aan het zuurstof moest. Hij legde uit: “Ik bleef mijn collega assisteren terwijl ik buiten stond, maar ook de achterklep van de ambulance stond nog open om spullen te pakken.”

Ondertussen klom de dronken man in de ambulance om een grote boodschap te doen. Een verbouwereerde Kevin vertelde: “Als je denkt alles gehad te hebben, kan het blijkbaar nog erger.” De man was volgens Kevin zichtbaar dronken. “Hij kwam wankelend aangelopen”, vertelde de zorgmedewerker.

Het is niet bekend waarom de man de ambulance uitkoos. De politie is erbij gehaald en die arresteerden de man wegens openbare dronkenschap. Hij mag zich verwachten aan een flinke boete.