Connect with us

Economie

Dronken bestuurder ramt trouwlimousine: agent doet gruwelijke ontdekking in wrak.

2 januari 2005 was een erg belangrijke dag in het leven van de zevenjarige Katie Flynn. Samen met haar jonge zusje Grace was ze een van de bloemenmeisjes op de bruiloft van haar tante Lisa. Meer dan 200 vrienden en familieleden hadden zich op een strand in Long Beach verzameld om Lisa en David elkaar het jawoord te zien geven.

De gasten keken verwonderd toe terwijl Katie en Grace met hun prachtige jurken en onschuldige glimlachen over het gangpad liepen. Maar niemand kon geweten hebben dat dit de laatste dag van het leven van de jonge Katie zou zijn.

Noodlot slaat toe

Na een lange dag vol liefde, feest en gelach, stapten de ouders van de bruid, Christopher en Denice, samen met haar zus, Jennifer, de echtgenoot van Jennifer, Neil, en hun twee jonge dochters, Katie en Grace, in de limousine die hen naar huis zou brengen.

“Ik herinner me nog dat ik in de limo keek en Kate afscheid zwaaide en ik dacht niet dat het het soort moment was waarop je iemand voor de laatste keer ziet”, vertelde de bruidegom David aan CNN.

De limousine verliet de bruiloft en reed de snelweg op. Ze hadden nooit kunnen weten dat de dronken 24-jarige Martin Heidgen eveneens onderweg was. Heidgen, die aan het spookrijden was, knalde frontaal op de limousine en veroorzaakte een verwoestend ongeluk.

Volgens de politieverslagen had Heidgen drie keer de toegelaten alcohollimiet in zijn bloed. Hij had minstens 14 drankjes genomen en reed tegen 110 km/u aan de verkeerde kant van de snelweg alvorens het catastrofale ongeluk zou plaatsvinden.

Imgur

De bestuurder van de limousine, de 59-jarige Stanley Rabinowitz, was op slag dood. De vader van de bruid, Christopher, brak zijn twee benen op verschillende plaatsen nadat hij op de vloer gegooid werd. Een been moest later geamputeerd worden. Zijn vrouw, Denise, was ook zwaargewond, en de kleine Grace zat vast in het wrak.

Ondanks het feit dat hij een gebroken nek had, probeerde Neil uit de auto te kruipen om hulp te zoeken. Ondertussen was Jennifer, die haar voet verwond had, wanhopig op zoek naar Katie, die op het ogenblik van de crash op de zijzetel had gezeten.

Dan zag Jennifer Flynn iets wat geen enkele moeder zou mogen zien – haar dochter Katie werd onthoofd door haar eigen veiligheidsgordel.

Een van de eerste hulpverleners die als eerste ter plaatse was, was Michael Tangney, de oom van de bruid en zelf politieagent. Hij had enkele uren eerder nog de bruiloft bijgewoond.

“Ik wandelde naar de achterkant van de limousine toen er een jongeman naar me toe kwam, en hij zei: ‘Ga er niet heen, het is erg.’”, zei Michael Tangney. “Ik opende de achterdeur van de limousine en besefte dat het mijn familie was.”

Ergste moest nog komen

Maar tragisch genoeg moest het ergste nog komen.

Michael Tagney zag hoe Jennifer uit het wrak kwam gekropen met het hoofd van haar dochter in haar handen. Het lichaam van Katie was in het wrak gebleven, nog altijd in de jurk die ze eerder die dag zo trots gedragen had.

Imgur

Het volgende uur zat Jennifer langs de kant van de weg met het hoofd van Katie op haar schoot. Ze keek toe hoe de rest van haar familie uit het wrak werd gehaald. Uiteindelijk liet ze haar dochter gaan en gaf het hoofd aan Michael. Voor ze dat deed, kuste ze het voorhoofd van Katie nog een laatste keer.

Belangrijke boodschap

Het ongeluk verwoestte het leven van deze familie compleet. Martin Heidgen werd veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf – maar niets kan de dochter van Jennifer ooit nog terugbrengen.

Jennifer en Neil kozen er dapper voor om hun verhaal te delen in de hoop dat geen enkele ouder dit ooit nog moet meemaken.

“Ik hoop dat mensen nu eindelijk de verwoestende gevolgen van dronken rijden inzien en dat de misdaad een realiteit is. Hopelijk kunnen we in de toekomst andere kinderen redden”, zei Jennifer.

 

DEEL dit verhaal om iedereen eraan te herinneren dat alcohol en rijden absoluut niet samengaan en tot verwoeste families leiden.

Lees verder

Economie

Fans Meilandjes geschokt om ingrijpende uitspraak Martien

Elke maandag vanaf 29 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland al even te zien op SBS6. Het zevende seizoen alweer. Hoeveel seizoenen de Meilandjes nog gaan maken, weten ze nog niet precies, al zeggen ze wel: “Als de kijkcijfers instorten, stoppen we.” Maar Martien heeft méér laten doorschemeren over de toekomst. Een mededeling die de fans niet leuk zullen vinden.

Chateau Meiland is al een paar jaar een groot succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. De kinderen komen ook in hun nieuwe optrekje nog vaak buurten. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen bijna dagelijks te vinden in het huis van hun ouders. “We hebben ook gezegd, we gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen”, aldus Martien.

Groot hek om tuin

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. Om hun tuin heen staat een goed hek. “Hierdoor hebben we geen last van fans.” Iets wat Martien een “verrijking” noemt. Maar of hij deze fans in de toekomst houdt, is de grote vraag, blijkens zijn opmerkingen tegen Veronica Superguide.

Over 5 jaar

Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over 5 jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind.”

Bron: Tips en Weetjes

Lees verder

Economie

Politie beukt deur in bij woning Samantha (Barbie) de Jong

Dat het niet goed gaat met Samantha de Jong is al even duidelijk. Recentelijk werd de voormalig realityster nog gespot in een s*ksclub waar ze zichzelf aanbood aan de aanwezige mannen.

Nu schijnen en er weer grote problemen te zijn. Op het gebied van relaties kunnen we de activiteiten van Barbie niet eens meer bijhouden. Regelmatig wisselt ze van partner, wordt ze door haar vriendje de deur uitgezet en ga zo maar verder. Ieder zijn ding, maar alles wijst er vooral op dat de Oh Oh Cherso- deelneemster onwijs diep in de problemen zit. Vandaag is er weer een dieptepuntje voor Samantha bekendgemaakt.

De deur eruit gebeukt
Juicekanaal Reality_FBI deelt een bericht dat bij Barbie de deur van haar woning eruit is gebeukt door de politie. “Weet iemand wat er is gebeurd?” Staat er onder het bericht.

Stilte
Het viel haar volgers al op dat de realityster verdacht stil was op Instagram. De afgelopen periode konden haar volgers zo goed als dagelijks genieten van wat Barbie zoal bezighield, maar er is al een tijd niets meer gepost. Nog voor hier iets over gezegd kon worden, werd het nieuws naar buiten gebracht dat er een politie-inval zou hebben plaatsgevonden bij het huis van Samantha.

Machtiging tot binnentreden
Omdat ze de deur niet opendeed is er besloten om de deur in te beuken. De politie had een machtiging tot binnentreden van de woning, maar waarom is niet duidelijk. Ook zou haar vriendin Nancy (bekend van het programma Echte Meisjes) een bezoekje van de politie hebben gekregen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Mark Rutte gaat geld weggeven

Mark Rutte heeft net als (bijna) alle Nederlanders 190 euro energiecompensatie gekregen. Hij heeft het geld echter niet nodig en gaat het doneren aan…de Egelopvang in Den Haag. Dat heeft Rutte gisteren bij het programma Gesprek met de minister-president gezegd.

Mark Rutte gaat geld weggeven

Egelopvang
Rutte is ”erg voor de egelopvang”, zo zegt hij tegen presentator Xander van der Wulp. ”Ik weet eigenlijk niet of het in Den Haag zit, maar ik heb begrepen dat er wel eentje in de buurt zit.” Rutte geeft naar eigen zeggen veel aan goede doelen en werd recent door een collega gewezen op de egelopvang.

De egel schijnt het moeilijk te hebben. Drieka Rog, bestuurslid bij de opvang, zegt er het volgende over: ”10 jaar geleden waren er zo’n 350 egels in de regio. Nu zijn het er nog maar 220. De opvang kan het geld goed gebruiken, want er worden momenteel maar liefst 32 egels verzorgd.

Geld genoeg
De premier doet de donatie uit eigen beweging. ”Ik heb geen kinderen en heb lage kosten, dus ik heb dat geld niet nodig. Ik verdien een mooi salaris. Maar er zijn ook Tweede Kamerleden die niet zo veel verdienen. Die hebben dat geld wellicht hard nodig. Iedereen mag zelf bepalen wat hij of zij ermee doet.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Trending