-

Economie

Wendy van Dijk getr0ffen door d0delijk v!rus

Wendy van Dijk, de schijnbaar altijd gezonde presentatrice, heeft een flinke tegenslag te verduren gekregen tijdens haar exotische reis naar Thailand.

In plaats van te genieten van haar vakantie, wordt ze momenteel gec0nfronteerd met de verw0estende gevolgen van een verraderlijke denguemug. Met een dringende smeekbede richt ze zich tot haar trouwe volgers voor hulp en advies.

Vanochtend plaatste Wendy een z0rgwekkende foto op haar Instagram-verhaal, vergezeld van een noodkreet: “Denguemug beet! Thailand. Knokkelk00rts. Iemand tips? Paracetamol lijkt de enige verlichting.”

Jaarlijks worden wereldwijd ongeveer 90 miljoen mensen getroffen door dit v!rus. Een klein deel van deze gevallen esc*leert naar een ernstige variant, met mogelijk gevaarl!jke bl0edingen en 0rgaanfalen.

De angsta*njagende c0mplicaties zoals dengue hemorragische k00rts en het dengue-sh0cksyndroom mogen niet worden onderschat.

Lieke Pijnappels, de reisexpert achter het bekende blog Little Wanderbook, heeft gewaarsch*wd voor deze dre!ging.

Ze heeft eerder zelf aan den lijve ondervonden hoe deze z!ekte haar twee maanden lang in een p!jnlijke str!jd hield en zelfs een z!ekenhuisopname n00dzakelijk maakte.

Lieke deelde haar ervaring met RTL Nieuws: “Mijn huid voelde alsof het in br*nd stond, ik had constante jeuk aan handen en voeten, en zelfs water smaakte zuur.

In tropische gebieden vormen muggen de grootste bedre!ging, niet de exotische reptielen. Dit is een waarsch*wing om serieus te nemen.”

Voor Wendy, die de leeftijd van 50 jaar heeft bereikt, is dengue nog gevaarl!jker, omdat het risic0 op her!nfectie met het v!rus aanzienlijk is.

Lieke benadrukte dat “wanneer je eenmaal dengue hebt gehad en het v!rus keert terug, de kans op ernstige symptomen exponentieel toeneemt.”

Hoewel Wendy momenteel nog in staat is geweest om een Instagram-verhaal te delen, blijft de mogelijkheid van ernstige c0mplicaties een zorg in deze vroege fase van de !nfectie. De afloop van dit verontrustende mugdrama blijft voorlopig onbekend.

Het nieuws over Wendy van Dijk’s confrontatie met de denguemug heeft velen geschokt. De geliefde presentatrice, die altijd bekend stond om haar stralende gezondheid, bevindt zich nu in een onzekere situatie terwijl ze probeert om te gaan met de gevolgen van deze potentieel gevaarl!jke mug.

Het is duidelijk dat Wendy zich niet alleen fysiek, maar ook emotioneel zorgen maakt over de situatie. Haar dringende oproep op sociale media laat zien dat ze op zoek is naar steun en advies van haar volgers.

De foto die ze deelde, met haar hand die getekend is door een denguemugbeet, spreekt boekdelen over de realiteit van de dre!ging waarmee ze te maken heeft.

De verwoestende impact van dengue, ook bekend als knokkelkoorts, kan niet onderschat worden. Het v!rus kan leiden tot ernstige symptomen, waaronder hoge k00rts, ernstige hoofdp!jn, gewrichtsp!jn en u!tslag.

In sommige gevallen kan het leiden tot c0mplicaties zoals dengue hemorragische k00rts, waarbij bl0edingen en 0rgaanfalen optreden, en het dengue-sh0cksyndroom, een levensbedre!gende aand0ening.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder