Connect with us

Nieuwste

Max Verstappen en zijn hele familie bedreigd met de dood

Donderdag haalde Max Verstappen fel uit naar de zogenaamde toetsenbordhooligans. De afgelopen dagen kreeg de wereldkampioen en zijn familie zware bedreigingen via de sociale media. Mensen zijn boos op hem omdat hij zijn teamgenoot Sergio Pérez niet voorbij liet gaan in Brazilië.

Max laat weten: “Mijn zus, mijn moeder, mijn vader en mijn vriendin zijn bedreigd. Het gaat veel te ver. Het moet stoppen. Als je een probleem hebt met mij, prima, maar ga niet achter mijn familie aan. Dat is onacceptabel. Ik heb echt de meest vreselijke dingen gelezen. Mijn zus stuurde me zelfs een bericht dat er echt iets aan gedaan moet worden.”

Red Bull Racing ging ondertussen zwaar door het stof na het incident tussen Max en Sergio. De leiding erkent niet goed gehandeld te hebben voor en tijdens de race.