Connect with us

Nieuwste

Erica Meiland is woedend na cancellen Johan Derksen

Erica Meiland

Erica Meiland snapt niet dat Vandaag Inside gestopt is. Dat betekent wel dat de Meilandjes weer iedere dag op televisie zijn. Toch had ze liever geweld dat Johan Derksen gewoon was blijven doorgaan. “Het gaat echt te ver.”

Er heerst heel wat verdeeldheid als het gaat over het stoppen van Vandaag Inside. Erica zit duidelijk in het kamp van de fans.

Erica weet maar al te goed wat het is om in het oog van de storm te belanden. Na zogenaamde anti-islamuitspraken besloten heel wat bedrijven om niet meer met haar in zee te gaan. Erica vindt dat je de handdoek dan niet in de ring mag gooien. Integendeel, je moet precies blijven doorgaan.

Johan moet blijven

In weekblad Weekend laat de kasteelvrouw haar licht schijnen over de heisa. “Zeker vind ik dat Johan door had moeten gaan. Het ging bij hem om een daad ten opzichte van een mening in mijn geval, maar dat hij gecanceld is door radiostations en theaters gaat echt te ver.” Erica blijft hopen dat de VI-heren binnenkort weer gewoon op televisie te zien zijn. “Ik ga de mannen missen en hoop dat ze zich nog bedenken.”

Reactie Derksen

Deze week lekte uit dat er toch weer gesprekken zijn binnen Talpa om Vandaag Inside te laten doorstarten. Maar daar wil Johan Derksen zelf niet van weten. “Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij. Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.”