-

Economie

‘Samantha de Jong (Barbie) betrokken bij ste*kpartij’

Er lijken opnieuw zorgwekkende ontwikkelingen te zijn in het leven van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie.

Na een langdurige periode van stilte heeft er recentelijk een p0litie-inval plaatsgevonden bij de voormalige ster van het televisieprogramma Oh Oh Cherso.

Wanneer het langere tijd stil is rondom Barbie, is dat vaak een teken dat er iets niet in de haak is. Het YouTube-kanaal “Juicekanaal Reality FBI” meldt dat de p0litie afgelopen weekend bij de blondine is langsgegaan.

Het kanaal bericht: “Dit weekend rukte de p0litie uit om een verd*chte van een ste*kincident aan te houden.”

Een bron onthult dat de p0litie meerdere !nvallen heeft gedaan, waaronder één bij Samantha de Jong, oftewel Barbie.

“Omdat de p0litie niet direct toegang kreeg, werd specialistisch gereedschap ingeschakeld om de deur uiteindelijk te openen. Desondanks heeft de p0litie geen toegang tot het huis gekregen.”

Het is niet duidelijk of de verm0edelijke d*der van het ste*kincident uiteindelijk is gearr*steerd. Evenmin is bekend of Barbie zelf betrokken was bij het inc!dent.

Opvallend is dat Barbie al drie maanden lang niets van zich heeft laten horen op haar Instagram-account, wat meestal geen positief teken is.

In het verleden bleek een soortgelijke radiostilte vaak samen te hangen met momenten waarop ze in een afk!ckkliniek verbleef.

Samantha is al geruime tijd in een relatie met Robert, beter bekend als Robbie Scoep. Er zijn veel geruchten over zijn du!stere verleden, maar desondanks vormen hij en Barbie nog steeds een stel. “Vandaag heeft Robbie me ten huwelijk gevraagd. Robbie en ik gaan trouwen,” deelde ze mee.

Het is duidelijk dat de situatie rondom Barbie wederom zorgen baart en dat de p0litie-inval en haar ongewone socialemediastilte vragen oproepen over haar welzijn en mogelijke betrokkenheid bij recente gebeurtenissen.

Het nieuws over de p0litie-inval bij Samantha de Jong, alias Barbie, werpt opnieuw een schaduw van bezorgdheid over haar leven.

De voormalige realityster is in het verleden meermaals in de media verschenen vanwege haar tumultueuze leven en persoonlijke uitdagingen.

Barbie heeft een r0erige geschiedenis achter de rug, met openbare ups en d0wns die veel aandacht trokken.

Haar leven werd vastgelegd in realityshows en gevolgd door een breed publiek. Dit leverde zowel lof als kr!tiek op.

Ze heeft openlijk gesproken over haar str!jd met versl*ving en psych!sche pr0blemen, wat heeft bijgedragen aan haar complexe situatie.
Barbie

De recente p0litie-inval heeft geleid tot speculatie over de mogelijke betrokkenheid van Barbie bij een ste*kincident.
Barbie

Hoewel de exacte details nog onbekend zijn, benadrukt dit incident opnieuw de uitdagingen waar ze mee te maken heeft en roept het vragen op over haar welzijn en omgeving.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder