-

Economie

Zo ziet Connie Witteman er dus uit zonder make-up!

Het is maar zelden dat we Connie Witteman (68) te zien krijgen zonder make-up. Nu toont ze toch haar natuurlijke kant en haar fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Of er misschien iets is?

Connie besloot om eens een dagje geen make-up aan te doen en gooide het resultaat op Instagram. Ze schrijft bij het kiekje: “Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door. Dames! Vinden jullie het ook zo leuk … als je even een dagje geen make-up draagt en mensen dan meteen dertig keer vragen … of er misschien iets, nou uh, nee! Sorry maar, dit ben ik! Fijne dag en lieve kus.”

Hoef niet geliefd te zijn

Connie sluit af met een inspirerende boodschap: “Ik hoef niet geliefd te zijn bij alle mensen… Wat voor mij belangrijker is, is geliefd te zijn bij de juiste mensen.” Haar volgers zijn compleet wild van de foto zonder make-up. Ze wordt dan ook overladen met complimentjes. Iemand reageert: “Goedemorgen schoonheid. Je hebt geen masker nodig schat, dit is puur.” Een andere social mediagebruiker vindt: “Ik vind dit juist prachtig. Met of zonder: je bent gewoon mooi!”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder