-

Economie

Zo ziet Connie Witteman er dus uit zonder make-up!

Het is maar zelden dat we Connie Witteman (68) te zien krijgen zonder make-up. Nu toont ze toch haar natuurlijke kant en haar fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Of er misschien iets is?

Connie besloot om eens een dagje geen make-up aan te doen en gooide het resultaat op Instagram. Ze schrijft bij het kiekje: “Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door. Dames! Vinden jullie het ook zo leuk … als je even een dagje geen make-up draagt en mensen dan meteen dertig keer vragen … of er misschien iets, nou uh, nee! Sorry maar, dit ben ik! Fijne dag en lieve kus.”

Hoef niet geliefd te zijn

Connie sluit af met een inspirerende boodschap: “Ik hoef niet geliefd te zijn bij alle mensen… Wat voor mij belangrijker is, is geliefd te zijn bij de juiste mensen.” Haar volgers zijn compleet wild van de foto zonder make-up. Ze wordt dan ook overladen met complimentjes. Iemand reageert: “Goedemorgen schoonheid. Je hebt geen masker nodig schat, dit is puur.” Een andere social mediagebruiker vindt: “Ik vind dit juist prachtig. Met of zonder: je bent gewoon mooi!”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder