Connect with us

Economie

Zo ziet Connie Witteman er dus uit zonder make-up!

Het is maar zelden dat we Connie Witteman (68) te zien krijgen zonder make-up. Nu toont ze toch haar natuurlijke kant en haar fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Of er misschien iets is?

Connie besloot om eens een dagje geen make-up aan te doen en gooide het resultaat op Instagram. Ze schrijft bij het kiekje: “Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door. Dames! Vinden jullie het ook zo leuk … als je even een dagje geen make-up draagt en mensen dan meteen dertig keer vragen … of er misschien iets, nou uh, nee! Sorry maar, dit ben ik! Fijne dag en lieve kus.”

Hoef niet geliefd te zijn

Connie sluit af met een inspirerende boodschap: “Ik hoef niet geliefd te zijn bij alle mensen… Wat voor mij belangrijker is, is geliefd te zijn bij de juiste mensen.” Haar volgers zijn compleet wild van de foto zonder make-up. Ze wordt dan ook overladen met complimentjes. Iemand reageert: “Goedemorgen schoonheid. Je hebt geen masker nodig schat, dit is puur.” Een andere social mediagebruiker vindt: “Ik vind dit juist prachtig. Met of zonder: je bent gewoon mooi!”