-

Economie

Peter Gillis vermist: Buren en familieleden erg bezorgd..

Peter Gillis heeft de laatste tijd te maken met aanzienlijke tegensl*gen en dat is een understatement.

Bekend geworden door het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’, waarin zijn belevenissen als vakantieparkondernemer worden gevolgd, bevindt Gillis zich momenteel in woelig vaarwater.

Met maar liefst elf vakantieparken op zijn naam, een aantal dat ooit nog groter was, heeft Gillis te maken met een reeks uitdagingen.

Horecagelegenheden worden gedw0ngen te sluiten wegens vergunningsproblemen, hele parken moeten de deuren sluiten en campings blijven gesloten.

Bijna elk vakantiepark dat eigendom is van Peter Gillis bevindt zich in een benarde situatie.

Dit heeft niet alleen aanzienlijke inkomensverliezen tot gevolg, maar leidt ook tot een aanzienlijke devaluatie van zijn imperium.

Deze waarde is nu juist wat Peter Gillis zo welvarend maakt.

Echter, er spelen ook andere duistere zaken rondom Gillis, zoals w*penbezit, ill*gale huisvesting van migranten en de veelbesproken r*chtszaak met betrekking tot Nicol Kremers.

Gillis wordt ervan besch*ldigd haar zwaar te hebben m!shandeld, wat heeft geleid tot een r*chtszaak waarin hij zich moet verantwoorden.

Het is zelfs niet uitgesloten dat hij mogelijk enige tijd in de gev*ngenis zal moeten doorbrengen.

Een bezorgde buur heeft contact opgenomen met Roddelpraat, omdat Peter Gillis al geruime tijd sp00rloos is verdwenen.

Sinds de vakantie van Peter en Wendy in Spanje is er geen enkel nieuws meer over het stel.

Peter zou zijn intrek nemen in zijn nieuwe villa voordat zijn kasteel in 2025 bewoonbaar zou zijn.

Echter, de villa blijkt leeg en vrijwel zonder enige inboedel te staan.

Opvallend is ook dat alle auto’s van Peter onvindbaar zijn.

Roddelpraat vermoedt dat Peter Nederland heeft verlaten en naar zijn nieuwe penthouse in Spanje is vertrokken.

Jan Roos vermoedt dat Peter op deze manier tracht te ontkomen aan zijn pr0blemen. De vraag blijft echter of dit hem zal lukken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder