-

Economie

Barbie is weer een jaartje ouder en dat viert ze zó.

Het is groot feest ten huize de Jong want de voormalig realityster mocht alweer 31 kaarsjes uitblazen. De blondine vierde haar verjaardag uitgebreid met cadeautjes, ballonnen en uiteraard mocht ook een Barbietaart niet ontbreken!

En ook haar fans mochten meegenieten van de feestelijkheden. Bij een selfie van zichzelf schreef de blondine: “Fijne dag vandaag lieve mensen!” De voormalig realityster vierde haar verjaardag met haar familie. Helaas waren haar twee belangrijkste familieleden niet aanwezig: haar zoon Milano en dochter Angelina. Barbie geeft mee dat ze haar kinderen woensdag wel even mag zien.

De zwangere Barbie voelt zich overigens goed in haar vel en dat heeft ze allemaal te danken aan haar nieuwe vriend Gerrit. Daarover vertelde Samantha: “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen. Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

View this post on Instagram

Happy b day !!

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder