Connect with us

Economie

Barbie is weer een jaartje ouder en dat viert ze zó.

Het is groot feest ten huize de Jong want de voormalig realityster mocht alweer 31 kaarsjes uitblazen. De blondine vierde haar verjaardag uitgebreid met cadeautjes, ballonnen en uiteraard mocht ook een Barbietaart niet ontbreken!

En ook haar fans mochten meegenieten van de feestelijkheden. Bij een selfie van zichzelf schreef de blondine: “Fijne dag vandaag lieve mensen!” De voormalig realityster vierde haar verjaardag met haar familie. Helaas waren haar twee belangrijkste familieleden niet aanwezig: haar zoon Milano en dochter Angelina. Barbie geeft mee dat ze haar kinderen woensdag wel even mag zien.

De zwangere Barbie voelt zich overigens goed in haar vel en dat heeft ze allemaal te danken aan haar nieuwe vriend Gerrit. Daarover vertelde Samantha: “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen. Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

View this post on Instagram

Happy b day !!

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on