Connect with us

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Klaasje Meijer beleeft schrik van haar leven: ‘Bijna dood’

Klaasje Meijer van K3 geniet momenteel van een korte vakantie en geniet van de rust. De blonde zangeres zit in Zwitserland en doet daar best wel veel wandelingen. Genieten van de rust, van de natuur en van heel wat lekkers.

Bier bijvoorbeeld, al kijkt Klaasje beter niet te diep in het glas, want dat zou ze wel eens met haar leven kunnen bekopen.

“Maandag zijn we naar de Roseg vallei gewandeld, met uitzicht op de gletscher Tschierva. Ik ben bijna twee keer het ravijn in geflikkerd, maar heb onderweg wel een prachtig uitzicht gehad”, glundert Klaasje bij het nuttigen van een biertje.

Lees verder

Economie

Relatie Nicolette van Dam en Bas Smit in zwaar weer: “Affaire met voetballer Memphis Depay!”

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn sinds 2015 getrouwd en zijn ook al jaren niet meer van social media te denken. Bas, die via de bekendheid van zijn vrouw voor de camera is gekropen, is een behoorlijk ondernemer. De influencer heeft verschillende zaken waar hij zich mee bezig houdt zoals een rosémerk en een flitsbedrijf.

Niet geheel kritiekloos overigens. Ook worden de zaken van de ondernemer regelmatig aangekaart bij de verschillende juicekanalen. Echter is hun relatie altijd gespaard gebleven. Tot nu. Yvonne Coldeweijer heeft zich weer gericht op ouderwetse juice, vreemdgaande kerels en het verwoesten van relaties. Echter zou het dit keer niet de kerel zijn geweest die buiten de boot heeft gepiest, maar Nicolette. In een reeks vragen van volgers op Instagram over bekende Nederlanders kwamen de namen van het stel voorbij. Hierbij werd gevraagd of Nicolette het met Mephis Depay ‘doet’. Je raadt het natuurlijk al. Ja.

Relatie Nicolette van Dam en Bas Smit in zwaar weer vanwege Memphis Depay?

De vraag van een ‘spion‘: “Of Bas het af en toe met mannen doet en Nicolette met Memphis Depay?” Juist, twee verschillende vragen waarvan we op één een heel duidelijk antwoord krijgen. Het antwoord van Coldeweijer: “Het gerucht over Bas Smit heb ik al heel vaak gehoord. Maar er is nog nooit iemand gekomen met een concreet verhaal of bewijs. Nicolette met Memphis, hahahaha, dat gaat over een tijd geleden. I’m gonna say ‘definitely true’!” Wanneer we de archieven induiken over Nicolette en Memphis zien we verschillende titels uit 2015 opduiken. Hierin wordt zwaar weer in de relatie met Bas aangekaart die nota bene dat jaar getrouwd zijn. De aanleiding hiervan zou een tweet van Nicolette zijn waarin ze een foto van Memphis op Twitter heeft geplaatst, onderaan dit artikel te lezen. Hier het bericht van Coldeweijer:

 

Lees verder

Economie

Yvonne Coldeweijer onthult meer over betrapte Maan en Freek in de bezemkast!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé aangewezen persoon om juice tot op de bodem uit te zoeken. Een hardnekkige roddel die rondgaat is er eentje over Maan de Steenwinkel en Freek, de rechterhelft van Suzan & Freek. Juicechannel wist een flinke roddel de wereld in te brengen, zo’n twee maanden geleden. Juicechannel destijds: “Er gaat een gerucht rond over De Steenwinkel en Freek van Suzan en Freek. Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew-party was. Ook De Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden De Steenwinkel en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast. Een wilde boel dus bij De Vrienden van Amstel Live!” Maar is het waar?

Yvonne Coldeweijer spreekt zich uit over Maan en Freek!

Niet veel later wist Juicechannel het volgende te melden: “Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan en haar Freek een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven.” Inmiddels is het stel verloofd en wel. Coldeweijer heeft vanmorgen een vragenrondje geopend over roddels die ze als ‘Fake’ of niet bestempeld. De eerste was dus bovenstaande roddel.

Coldeweijer reageert hierop met: “Hier gat ik ‘I doubt it’ op zeggen. Omdat ik er zelf nooit wat over heb gehoord. Mijn collega’s van Juicechannel hebben deze juice gebracht en zullen daar hun redenen voor hebben. Ik zou het zelf dus niet weten, maar ik zie De Steenwinkel er wel voor aan!” Uitsluitsel of bevestiging krijgen we hier dus niet mee. Dit zal voorlopig niet meer dan een gerucht blijven:

Lees verder
Advertisement

Trending