-

Algemeen

Laura (21) genoot van vakantie: “Met 8 mannen bed ingedoken terwijl mijn partner thuis was”

Terug van haar vakantie, onthult de 21-jarige Laura uit Rotterdam haar opmerkelijke gewoonte: vre*mdgaan tijdens zomervakanties.

Hoewel ze thuis niet aan haar escapades denkt, beweert ze dat er iets met haar gebeurt wanneer ze zich in een ander land bevindt met vrienden.

Vakanties worden vaak gezien als een tijd om even los te komen van het dagelijkse leven. Voor sommigen betekent dit echter dat ze hun grenzen overschrijden, zoals in het geval van vakantievreemdgaan.

Laura, wiens achternaam onbekend blijft, staat erom bekend dat ze tijdens vakanties met meerdere mannen een affaire heeft, terwijl haar vriend van niets weet.

Ze wordt zelfs beschouwd als de ‘sl*t’ van haar vriendengroep, een titel waar ze niet trots op is.

Deze gewoonte begon toen Laura 17 jaar oud was en op vakantie ging naar Griekenland met vriendinnen.

Ze ontmoette een aantrekkelijke man in het hotel en beleefde een vakantieromance die haar is bijgebleven.

Hoewel ze nu in een ‘goede relatie’ van meer dan twee jaar zit en zelfs denkt aan trouwen, blijft haar neiging tot vreemdgaan op vakantie bestaan.

Volgens Laura gebeurt dit enkel in het buitenland. Ze verklaart: “Thuis zou ik er niet aan denken om vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten.”

Haar recente vakantie in Lloret de Mar leverde haar zelfs affaires op met acht verschillende mannen in één week tijd.

Laura ziet echter geen probleem in haar gedrag. Ze benadrukt dat ze niet ongelukkig is in haar huidige relatie en gelooft dat het vooral met vakantievibes te maken heeft.

Ze verklaart: “Ik voel me vrij op vakantie en heb een hoog s*ksueel verlangen. Dat komt allemaal tot uiting op vakantie.”

Hoewel ze spannende momenten beleeft met meerdere mannen, houdt Laura geen contact met hen en deelt ze geen persoonlijke details.

Ze merkt op dat sommige mannen ook in een relatie zitten, wat haar geruststelt. Wat betreft de vraag of haar vriend ooit achter haar avonturen zal komen, is Laura zelfverzekerd dat dit niet zal gebeuren en dat het daarom niet de moeite waard is om over na te denken.

Algemeen

Peter Gillis deelt ‘onbeschrijfelijk’ nieuws over zoon Mark (28)

De familie Gillis heeft fantastisch nieuws gedeeld: Mark Gillis (28) is uit zijn coma ontwaakt en kan weer zelfstandig ademen. Dit maakte zijn vader, Peter Gillis (62), dinsdag bekend via een bericht op Instagram. Deze ontwikkeling markeert een cruciale mijlpaal in Mark’s herstelproces na weken van onzekerheid en angst.

Een Sprankje Hoop na Weken van Onzekerheid

Peter Gillis beschrijft de situatie in een emotioneel bericht: “Na meer dan twee weken te hebben geleefd tussen hoop en wanhoop, maakt Mark gelukkig kleine stapjes vooruit.” Hij plaatste een foto van zijn zoon bij het bericht, wat de impact van dit positieve nieuws nog tastbaarder maakte. “Gisteren durfden de artsen het aan om te testen of Mark zonder beadem!ngsapparaat volledig zelfstandig kon ademen,” vervolgt Peter.

De Test Zonder Beademingsapparaat

Deze test bleek succesvol. Mark heeft het vermogen om zelfstandig te ademen herwonnen, een belangrijke stap in zijn lange herstelproces. Volgens Peter is het nu van groot belang om uiterst voorzichtig te zijn en te zorgen dat Mark geen terugval krijgt. Het herstel moet geleidelijk verlopen, stapje voor stapje. De familie en de medische staf prijzen Mark’s doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de artsen en verpleegkundigen die hem verzorgen.

Dankbaarheid en Hoop

Peter Gillis uitte zijn dankbaarheid voor de steun die de familie heeft ontvangen tijdens deze moeilijke periode. Hij schreef: “Onbeschrijfelijk hoe blij wij zijn dat Mark wakker is en weer op eigen kracht kan ademen. Na meer dan twee weken tussen hoop en vrees te hebben geleefd, maakt Mark gelukkig stapjes voorwaarts.”

Hij benadrukte het belang van voorzichtigheid in deze fase van Mark’s herstel. “Gisteren durfden de artsen aan om te bekijken of Mark zonder beademingsmachine volledig zelf kon ademen. Hij heeft dit goed doorstaan en wordt langzaam wakker. Het is van belang om nog heel voorzichtig te zijn, zodat hij geen terugval krijgt en stapje voor stapje verder kan herstellen.”

Trots en Erkenning voor de Medische Staf

Peter sprak zijn trots uit over Mark’s wilskracht en wat hij allemaal heeft doorstaan. “We zijn ontzettend trots op Mark zijn wilskracht en wat hij allemaal heeft doorstaan. Nogmaals dank aan alle dokters en verplegers voor het geduld en de uitstekende zorg voor onze Mark. Ook bedankt voor alle steun en betrokkenheid van iedereen,” sluit hij af.

Drie Weken van Onzekerheid

Mark ligt inmiddels bijna drie weken in het z!ekenhuis met een dubbele longontsteking. Deze periode was zwaar voor de familie, die voortdurend balanceerde tussen hoop en vrees. Maandag deelde de familie al dat het “een wonder” was dat Mark vooruitgang boekte, en nu is er opnieuw reden tot vreugde en hoop.

De Lange Weg naar Herstel

Het ontwaakt zijn uit de coma en het zelfstandig kunnen ademen zijn belangrijke stappen, maar er ligt nog een lange weg voor Mark en zijn familie. Herstel van een dubbele longontsteking en de gevolgen van een langdurige coma vereisen tijd, geduld, en voortdurende zorg. De familie Gillis blijft echter positief en hoopvol, vertrouwend op de kracht en het doorzettingsvermogen van Mark.

Blik op de Toekomst

Met deze positieve ontwikkeling kan de familie Gillis voorzichtig vooruitkijken. Hoewel de weg naar volledig herstel nog lang en onzeker is, biedt de huidige vooruitgang een solide basis voor verdere stappen. De steun van vrienden, familie en volgers blijft van onschatbare waarde in deze uitdagende tijd.

Belangrijke Mijlpalen in het Herstelproces

De reis naar herstel zal niet gemakkelijk zijn. Elke stap, hoe klein ook, is een overwinning. Het feit dat Mark nu zelfstandig kan ademen, is een teken dat hij veerkrachtig en sterk is. De medische staf zal blijven monitoren en ondersteunen om ervoor te zorgen dat zijn herstel zo soepel mogelijk verloopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Gillis (@gillismark)

De Kracht van Gemeenschapssteun

De steun en betrokkenheid van de gemeenschap spelen een cruciale rol in het herstelproces. De vele berichten van medeleven en aanmoediging hebben de familie Gillis geholpen om door deze moeilijke tijden heen te komen. Peter Gillis benadrukt hoe belangrijk deze steun is geweest en blijft voor hun gemoedsrust en motivatie.

Conclusie

Het nieuws dat Mark Gillis uit zijn coma is ontwaakt en weer zelfstandig kan ademen, is een stralend lichtpuntje in een periode van duisternis en onzekerheid. De familie Gillis blijft positief en hoopvol, vertrouwend op de kracht van Mark en de uitstekende zorg van de medische staf. De komende weken en maanden zullen cruciaal zijn voor zijn verdere herstel, maar met de steun van hun geliefden en de gemeenschap blijven ze vol goede moed vooruitkijken.

Met dit positieve nieuws kunnen we allemaal leren hoe belangrijk het is om veerkrachtig en hoopvol te blijven, zelfs in de meest uitdagende tijden. De weg naar herstel is lang, maar met doorzettingsvermogen, steun en zorg kunnen de moeilijkste uitdagingen worden overwonnen.

Lees verder