-

Algemeen

Laura (21) genoot van vakantie: “Met 8 mannen bed ingedoken terwijl mijn partner thuis was”

Terug van haar vakantie, onthult de 21-jarige Laura uit Rotterdam haar opmerkelijke gewoonte: vre*mdgaan tijdens zomervakanties.

Hoewel ze thuis niet aan haar escapades denkt, beweert ze dat er iets met haar gebeurt wanneer ze zich in een ander land bevindt met vrienden.

Vakanties worden vaak gezien als een tijd om even los te komen van het dagelijkse leven. Voor sommigen betekent dit echter dat ze hun grenzen overschrijden, zoals in het geval van vakantievreemdgaan.

Laura, wiens achternaam onbekend blijft, staat erom bekend dat ze tijdens vakanties met meerdere mannen een affaire heeft, terwijl haar vriend van niets weet.

Ze wordt zelfs beschouwd als de ‘sl*t’ van haar vriendengroep, een titel waar ze niet trots op is.

Deze gewoonte begon toen Laura 17 jaar oud was en op vakantie ging naar Griekenland met vriendinnen.

Ze ontmoette een aantrekkelijke man in het hotel en beleefde een vakantieromance die haar is bijgebleven.

Hoewel ze nu in een ‘goede relatie’ van meer dan twee jaar zit en zelfs denkt aan trouwen, blijft haar neiging tot vreemdgaan op vakantie bestaan.

Volgens Laura gebeurt dit enkel in het buitenland. Ze verklaart: “Thuis zou ik er niet aan denken om vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten.”

Haar recente vakantie in Lloret de Mar leverde haar zelfs affaires op met acht verschillende mannen in één week tijd.

Laura ziet echter geen probleem in haar gedrag. Ze benadrukt dat ze niet ongelukkig is in haar huidige relatie en gelooft dat het vooral met vakantievibes te maken heeft.

Ze verklaart: “Ik voel me vrij op vakantie en heb een hoog s*ksueel verlangen. Dat komt allemaal tot uiting op vakantie.”

Hoewel ze spannende momenten beleeft met meerdere mannen, houdt Laura geen contact met hen en deelt ze geen persoonlijke details.

Ze merkt op dat sommige mannen ook in een relatie zitten, wat haar geruststelt. Wat betreft de vraag of haar vriend ooit achter haar avonturen zal komen, is Laura zelfverzekerd dat dit niet zal gebeuren en dat het daarom niet de moeite waard is om over na te denken.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder