-

Economie

Rachel Hazes: ‘Zoon Rossana Kluivert st*l bijna 100.000 euro van me!’

Rachel Hazes onthult in een exclusief interview dat ze in 2021 het slacht0ffer is geworden van 0plichting door Nino Wilkes (27), die destijds als haar management-assistent werkte.

Ze beweert dat hij ongeveer 70.000 euro van haar heeft gest0len, en ze heeft elk cent teruggeëist.

Deze onthulling komt pas twee jaar later naar buiten omdat Nino ruim een week geleden op Instagram openlijk uit de kast kwam als h0mos*ksueel.

Onder de reacties die Nino ontving, viel een opvallende opmerking op die aan zijn moeder Rossana was gericht en waarin werd beweerd dat hij Rachel had 0pgelicht.

Hoewel Rachel ontkent dat ze iets te maken heeft met die online reactie, besloot ze toch haar verhaal te vertellen in een nieuw interview met Story.

Ze legt uit: “Ik heb nooit willen vertellen wat er precies is gebeurd. Maar nu het op sociale media verschijnt, wil ik voorkomen dat er misverstanden ontstaan over mijn kant van het verhaal.”

In het interview gaat ze dieper in op de details van hoe Nino te werk ging, hoe de d!efstal aan het licht kwam en waarom ze ervoor heeft gekozen om nu niet langer te zwijgen.

In het interview deelt Rachel Hazes de sch0kkende details van hoe Nino Wilkes haar heeft 0pgelicht.

Ze beschrijft hoe hij haar vertrouwen won als haar management-assistent en hoe hij beetje bij beetje geld begon te st*len.

Ze legt uit dat het bedrag van ongeveer 70.000 euro niet zomaar een kleinigheid was, maar een aanzienlijk deel van haar bezittingen.

Rachel vertelt dat ze lange tijd niets doorhad, maar uiteindelijk begon ze verd*chte transacties op te merken en stapelden de bewijzen zich op.

Ze heeft toen onmiddellijk stappen ondernomen om haar geld terug te krijgen. Ze heeft Nino gec0nfronteerd met de besch*ldigingen en heeft hem duidelijk gemaakt dat ze elk gest0len bedrag terug wilde hebben.

De situatie werd uiteindelijk jur!disch aangepakt en Rachel heeft het volledige bedrag teruggekregen, tot op de cent nauwkeurig.
Rachel Hazes

Ze benadrukt dat het niet alleen om het geld ging, maar ook om het principe en het vertrouwen dat ze in hem had gesteld.

Rachel onthult dat de recente openbaring over Nino’s s*ksuele geaardheid haar heeft doen besluiten om haar verhaal nu te delen.
Rachel Hazes

Ze wil voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over de ware aard van de gebeurtenissen. Ze benadrukt dat haar intentie niet is om zijn c0ming-out te beïnvloeden, maar eerder om haar kant van het verhaal te vertellen en recht te doen aan de waarheid.
Klaas Otto

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder