-

Nieuwste

Moeder verdrinkt haar kinderen van vijf en tien in bad

In Frankrijk heeft zich een trag!sche gebeurtenis voorgedaan die ons diep treft.

mensen in subtropisch zwembad

Een moeder van twee kinderen, respectievelijk 5 en 10 jaar oud, heeft hen 0m het leven gebracht door hen te verdr!nken in bad.
zwembad

Dit trieste nieuws is zojuist gemeld door de Franse zender BFMTV.
zwembad

Het gezinsdr*ma is het gevolg van een vechtsche!ding tussen de moeder en de biologische vader van de kinderen.

Afgelopen vrijdag werden de twee kinderen levenl00s aangetr0ffen in een badkuip in hun ouderlijk huis in Wargnies-le-Grand, een plaats in de buurt van de Belgische grens.

De moeder werd zwaargewond aangetroffen in een regenton, waar ze zichzelf in had proberen te wurmen. De reden hiervoor is nog onduidelijk.
mensen in subtropisch zwembad

Ondanks de ernstige t0estand van de vrouw vermoedden de autoriteiten al snel dat zij verantwoordelijk was voor het om het leven brengen van haar kinderen.
zwembad

Vervolgens zou ze een poging hebben gedaan om haar eigen leven te nemen. De reden waarom ze zich in een regenton bevond, is nog niet duidelijk.
zwembad

De vrouw werd in hechten!s genomen en tijdens een verhoor heeft ze uiteindelijk bekend dat ze opzettelijk de levens van haar kinderen heeft genomen.

Ze voert de scheiding met haar ex-man aan als reden voor haar gruwel!jke da*d. Ze wilde de voogdij niet delen, zoals gemeld door een woordvoerder van het 0penbaar Min!sterie in Valenciennes.
mensen in subtropisch zwembad

“Ze heeft haar kinderen eerst gedr0geerd met medic!jnen. Nadat de twee in slaap waren gevallen, heeft hun moeder hen verdr0nken in een badkuip.”
zwembad

Woorden schieten tekort om deze gebeurtenis te beschrijven. Twee 0nschuldige kinderen die hier niets mee te maken hadden.
zwembad

We kunnen onze gevoelens niet onder woorden brengen. Deel dit bericht op sociale media om je steun te betuigen aan de vader van de kinderen in deze moeilijke tijd.

Het is een hartverscheurende situatie waarin de vader van de kinderen zich nu bevindt.
mensen in subtropisch zwembad

Het verlies van zijn geliefde kinderen is onvoorstelbaar en hij heeft ongetwijfeld alle steun en medeleven nodig van de mensen om hem heen.
zwembad

Het is belangrijk dat we als samenleving onze steun betuigen en onze solidariteit tonen in deze donkere tijd.

Het is moeilijk te bevatten hoe iemand tot zulke extreme d*den kan komen, vooral als het gaat om het nemen van het leven van 0nschuldige kinderen.
mensen in subtropisch zwembad

Woorden sch!eten tekort om de p!jn en het verdriet te beschrijven dat dit gezin heeft doorgemaakt.
mensen in subtropisch zwembad

Het is een traged!e die ons allen raakt en herinnert ons aan de kw*tsbaarheid van het leven.
zwembad

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder