-

Economie

Triest nieuws Tineke Schouten | ‘Vandaag 0verleden’

Gister is Hans Brunyanszki, op 79-jarige leeftijd, 0verleden in het bijzijn van zijn vrouw, Tineke Schouten. Dit droevige nieuws is bekendgemaakt door de woordvoerder van Schouten, zoals gemeld in De Telegraaf.

Hans kampte al geruime tijd met gezondheidspr0blemen. Naast hartproblemen leed hij ook aan suikerz!ekte. Eind 2021 belandde hij in het z!ekenhuis, waar een paar dagen later zijn been moest worden geamp*teerd.

“Het kon niet langer meer,” vertelde hij destijds aan Privé. “Een amp*tatie was onvermijdelijk. Mijn aderen waren verstopt geraakt, waardoor de w0nden aan mijn voet niet meer genazen.” Hij kreeg toen een kunstbeen.

Enkele maanden geleden gaf Tineke in een interview met Vrouw aan dat ze haar toekomstplannen met haar man moest herzien vanwege zijn gezondheid.

“Ik had ooit gedacht: ik ga het een paar jaar rustig aan doen en leuke reisjes maken met mijn man.

Maar dat is nu eigenlijk te laat, want zijn gezondheid is daarvoor inmiddels te slecht.

Dat is heel jammer, maar wat ik nu ook wel heel leuk vind, is om met de oudste kleinkinderen een reisje te maken.”

In de jaren tachtig richtte Hans Brunyanszki het Jacobi Theater in Utrecht op, waar Tineke haar allereerste solovoorstellingen speelde.

Hans, die meer dan veertig jaar samen was met Tineke, laat vier kinderen en acht kleinkinderen achter. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

De d00d van Hans Brunyanszki betekent een groot verlies voor zijn familie en vrienden, evenals voor de Nederlandse entertainmentgemeenschap.

Gedurende zijn leven heeft Hans een blijvende impact gehad, niet alleen als de partner van de getalenteerde cabaretière Tineke Schouten, maar ook door zijn eigen inzet voor het Jacobi Theater in Utrecht.

Het Jacobi Theater was de plek waar Tineke Schouten haar eerste stappen zette als soloartieste, en het theater speelde een belangrijke rol in de Nederlandse cabaretscene. Hans’ toewijding aan kunst en cultuur heeft velen geïnspireerd en verrijkt.

Terwijl het verdriet om zijn heengaan groot is, zullen herinneringen aan Hans Brunyanszki voortleven in de harten van degenen die hem kenden en liefhadden.

Zijn nalatenschap zal blijven voortleven, zowel in de verhalen van zijn dierbaren als in de kunstwereld die hij zo passievol ondersteunde.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder