-

Economie

Koningin Máxima laat gezicht verbouwen | Is slacht0ffer van plastische ch!rurgie

Het koninklijk huis blijft traditioneel zwijgen over de esthetische behandelingen van de leden en geeft ook geen informatie prijs over hun gezondheid.

Toch zijn er enkele aanwijzingen dat koningin Máxima mogelijk een opvallende transformatie heeft ondergaan.

Volgens een artikel in Privé heeft koningin Máxima onlangs een bovenooglidcorrectie ondergaan, waardoor haar jeugdige volle oogleden nu veranderd lijken te zijn.

Maar stopt het daar of zijn er nog meer geheimen?

Cosmetisch expert Marsha laat ons speculeren over de mogelijke behandel!ngen van koningin Máxima.

Ze benadrukt dat Máxima van nature een prachtige botstructuur heeft, met name haar kaaklijn.

Marsha merkt op dat Máxima’s jukbeenderen en wangen nog steeds een mooi volume hebben. Dit roept vragen op over het gebruik van Bot0x of fillers.

Marsha houdt zich echter op de vlakte en wil geen uitspraken doen over het gebruik van Bot0x of fillers door koningin Máxima.

Ze suggereert echter mysterieus dat als er iemand in Nederland is die het subtiel aanpakt, het natuurlijk koningin Máxima is.

Als Máxima inderdaad gebruik heeft gemaakt van cosmetische ingrepen, dan heeft ze dat op een prachtige en subtiele manier laten doen.
Máxima

Wat verbergt onze koningin achter haar stralende verschijning? De antwoorden blijven voorlopig verborgen in het paleis…
koningin Máxima

Het mysterie rondom koningin Máxima’s mogelijke cosmetische behandel!ngen blijft voortduren.
Willem-Alexander en Máxima

Hoewel er speculaties zijn over haar gebruik van B0tox of fillers, is het koninklijk huis terughoudend en geeft het geen officiële verklaringen.

De charismatische koningin staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en stijlvolle verschijning.

Haar stralende glimlach en elegante uitstraling hebben haar geliefd gemaakt bij het Nederlandse volk en ver daarbuiten.

Maar toch vragen velen zich af of er meer schuilt achter haar jeugdige uiterlijk.

Het is geen geheim dat koningin Máxima veel aandacht besteedt aan haar uiterlijke presentatie.
Máxima

Ze is altijd zorgvuldig gekleed en haar kapsel en make-up zijn altijd onberispelijk.

Dit leidt tot speculaties over mogelijke cosmetische ingrepen, die zouden kunnen bijdragen aan haar tijdloze uitstraling.

Hoewel experts en insiders geen definitieve uitspraken willen doen over koningin Máxima’s cosmetische geheimen, zijn velen het erover eens dat als ze al behandelingen heeft ondergaan, deze zeer subtiel en professioneel moeten zijn uitgevoerd.

Haar natuurlijke schoonheid lijkt in balans te zijn met haar persoonlijkheid en stijl, waardoor ze een inspiratiebron is voor velen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder