Connect with us

Economie

18-jarige Prinses Alexia heeft een nieuw vriendje aan de haak geslagen!

Prinses Alexia verscheen deze week samen met de Koninklijke familie bij het bekende fotosessie-moment.

Tijdens deze gelegenheid deelde de Prinses haar plannen voor het komende jaar, en het blijkt dat ze van plan is om een tussenjaar te nemen.

Alexia wil wat reizen en werken: “Er zijn veel plannen, maar er is nog niets concreets gepland.”

Onlangs heeft de Prinses haar examens aan het United World College of the Atlantic in Wales afgerond, en voordat ze weer de schoolbanken in gaat, wil ze genieten van wat vrije tijd.

De resultaten van haar examens worden begin juli verwacht, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD): “Alexia heeft de examens voor het Internationaal Baccalaureaat afgerond.

Vandaag viert de school het einde van de examenperiode met de traditionele Leavers Celebration.”

Tijdens de Leavers Celebration op het Atlantic College in Wales was Alexia vorige maand aanwezig. Dit is een traditioneel evenement ter ere van het afronden van de examens.

Hoewel het nog geen officiële diploma-uitreiking was, zijn er veel beelden gemaakt van de viering. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren ook aanwezig.

Op de beelden is te zien dat Alexia mogelijk een nieuwe vriend heeft, aangezien ze arm in arm loopt met een jongen.

De media zijn druk bezig om te achterhalen wie deze “mysterieuze jongen” is, maar tot nu toe zonder succes. We vermoeden dat er in het komende tussenjaar meer duidelijkheid zal komen:

@.sangre.real

graduación de la princesa Alexia.. y es amigo no su novio está confirmado?#maximazorraquieta #familiareal #alexiaprinsesoranje #maximazorreguieta?? #leonordeborbon #leonordeborbon #maximaelegancia #maximazorreguieta #pyfツ #infantasofiaofspain #leonor_ysofia??? #maximazorraquieta #familiareal #tiktok

♬ Moonlight – Kali Uchis

Tijdens haar tussenjaar heeft Alexia de kans om nieuwe ervaringen op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen buiten de schoolmuren.

Het is een tijd waarin ze haar interesses kan verkennen, nieuwe mensen kan ontmoeten en misschien zelfs een aantal persoonlijke doelen kan nastreven.

Het is begrijpelijk dat er veel nieuwsgierigheid is naar haar plannen en wat de toekomst zal brengen.

Naast het nemen van een tussenjaar, zal Alexia ongetwijfeld ook betrokken blijven bij haar koninklijke taken en verantwoordelijkheden.

Als lid van de Koninklijke familie heeft ze een rol te vervullen in het vertegenwoordigen van het Koninkrijk der Nederlanden.
prinses Alexia

Het is belangrijk om een balans te vinden tussen persoonlijke ontplooiing en haar koninklijke verplichtingen.

Het is opwindend om te zien hoe Prinses Alexia haar eigen weg inslaat en haar eigen pad volgt.
Alexia

Ze heeft de kans om haar eigen interesses en passies na te streven en te ontdekken waar haar ware talenten liggen.

Tegelijkertijd zal ze ongetwijfeld worden gesteund door haar familie en omringd worden door deskundige begeleiding om haar te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.
prinses Alexia

Het tussenjaar van Prinses Alexia biedt haar een kostbare tijd van groei, zelfreflectie en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

Het is een periode waarin ze haar eigen identiteit verder kan ontwikkelen en haar eigen weg kan vinden in de wereld.

We zijn benieuwd naar de avonturen die ze zal beleven en de lessen die ze zal leren tijdens deze bijzondere periode in haar leven.
Prinses Alexia