-

Economie

Wanhopige vrouw: “Mijn schoonmoeder is gescheiden en heeft onveilige s*ks met 50 mannen per week! Wat nu?”

Er zijn al veel verhalen en grappen geschreven over ‘de schoonmoeder’, maar een lezeres van een Britse krant heeft een vrij specifiek ‘probleem’ met haar schoonmoeder.

Ze is recentelijk gescheiden en heeft nu regelmatig onveilige s*ks met verschillende mannen. De lezeres vraagt zich af wat ze kunnen doen in deze situatie.

De schoonmoeder van de lezeres lijkt zich bevrijd te voelen na het beëindigen van een relatie waarin ze gecontroleerd werd.

Hoewel de lezeres blij is dat haar schoonmoeder zich beter en gelukkiger voelt, maakt ze zich zorgen over het feit dat haar schoonmoeder wekelijks afspreekt met ongeveer 50 jongere mannen en onbeschermde s*ks heeft.

Wanneer de lezeres iets zegt over de risico’s van s*ksueel overdraagbare aand0eningen, reageert haar schoonmoeder dat ze zich er niet mee moet bemoeien. De lezeres vraagt zich af wat ze in deze situatie moeten doen.

Een Britse journaliste reageert op de vraag van de lezeres en geeft aan dat haar zorgen terecht zijn.

Ze benadrukt dat het aantal s*ksueel overdraagbare aand0eningen bij mannen van middelbare leeftijd en ouder in de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld is. Het is belangrijk dat de schoonmoeder zorgvuldig haar partners kiest en cond00ms gebruikt.

Hoewel ze haar eigen leven mag leiden zoals ze wil, benadrukt de journaliste dat acties altijd gevolgen hebben.

Het is begrijpelijk dat de lezeres zich zorgen maakt over de gezondheid en veiligheid van haar schoonmoeder.

S*ksuele gezondheid is een belangrijk onderwerp dat serieus genomen moet worden. Het is echter ook belangrijk om te erkennen dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigen keuzes te maken, zelfs als we het daar niet mee eens zijn.

In deze situatie zou het raadzaam kunnen zijn om een open en eerlijk gesprek aan te gaan met de schoonmoeder.

Het is belangrijk om haar te laten weten dat je je zorgen maakt en dat je haar welzijn belangrijk vindt.

Probeer haar bewust te maken van de risic0’s van 0nbeschermde s*ks en moedig haar aan om veilige s*ksuele praktijken te hanteren.

Daarnaast kan het nuttig zijn om informatie en bronnen over s*ksuele gezondheid te delen, zodat ze beter geïnformeerd kan beslissen.

Dit kan bijvoorbeeld brochures, websites of lokale klinieken omvatten die informatie en ondersteuning bieden op het gebied van s*ksuele gezondheid.

Het is belangrijk om de schoonmoeder te respecteren als volwassen individu en haar autonomie te erkennen. Hoewel je je bezorgdheid kunt uiten, is het uiteindelijk aan haar om beslissingen te nemen over haar s*ksuele leven.

Het is mogelijk dat ze al bewust is van de risic0’s en ervoor kiest om haar eigen weg te gaan. In dat geval is het belangrijk om haar keuzes te respecteren, zelfs als je het er niet mee eens bent.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder