-

Nieuwste

Vriendin lekt heftige berichten over familie Borsato

Marco Borsato

Er zijn heftige berichten gelekt over de familie Borsato. Een vriendin van de schoondochter van de zanger, Daisy Piras, speelde informatie over de aangifte tegen Marco door aan Roddelpraat. Verder gaat het heel slecht met Leontine.

Het OM deelde maandag mee dat er een strafrechtelijk onderzoek is geopend tegen de vier verdachten in The Voice-zaak. Een van die vier verdachten is Marco Borsato. Dat betekent dat er een nieuwe aangifte ligt tegen de zanger, want de eerdere aangifte stond los van The Voice.

Aangifte

De vriendin van Luca Borsato, Daisy Piras, lekte de informatie al nog voor het in het nieuws was. Roddelpraat heeft een screenshot van een whatsapp-gesprek met vriendinnen waarover ze het heeft over haar schoonvader. “Vandaag komt als het goed is in het nieuws dat er een nieuwe aangifte tegen Marco is gedaan”, schreef Daisy. Een van de vriendinnen van Daisy stuurde de info vervolgens aan de heren van Roddelpraat.

Leontine aan de drank

De vriendin is dus goed vertrouwd met de familie Borsato en kent ook Leontine heel goed. Marco en Leontine zijn geen koppel meer, en Leontine heeft het heel moeilijk. Ze beweert dat Leontine aan de drank en andere middelen zit om een en ander te verwerken. “Die vriendin spreekt ook met Luca, de zoon van Marco. Luca vertelde dat nadat hij een fles wijn op had”, vertelt Dennis van Roddelpraat.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder