Connect with us

Nieuwste

Vriendin lekt heftige berichten over familie Borsato

Marco Borsato

Er zijn heftige berichten gelekt over de familie Borsato. Een vriendin van de schoondochter van de zanger, Daisy Piras, speelde informatie over de aangifte tegen Marco door aan Roddelpraat. Verder gaat het heel slecht met Leontine.

Het OM deelde maandag mee dat er een strafrechtelijk onderzoek is geopend tegen de vier verdachten in The Voice-zaak. Een van die vier verdachten is Marco Borsato. Dat betekent dat er een nieuwe aangifte ligt tegen de zanger, want de eerdere aangifte stond los van The Voice.

Aangifte

De vriendin van Luca Borsato, Daisy Piras, lekte de informatie al nog voor het in het nieuws was. Roddelpraat heeft een screenshot van een whatsapp-gesprek met vriendinnen waarover ze het heeft over haar schoonvader. “Vandaag komt als het goed is in het nieuws dat er een nieuwe aangifte tegen Marco is gedaan”, schreef Daisy. Een van de vriendinnen van Daisy stuurde de info vervolgens aan de heren van Roddelpraat.

Leontine aan de drank

De vriendin is dus goed vertrouwd met de familie Borsato en kent ook Leontine heel goed. Marco en Leontine zijn geen koppel meer, en Leontine heeft het heel moeilijk. Ze beweert dat Leontine aan de drank en andere middelen zit om een en ander te verwerken. “Die vriendin spreekt ook met Luca, de zoon van Marco. Luca vertelde dat nadat hij een fles wijn op had”, vertelt Dennis van Roddelpraat.