-

Economie

Vrouw zwaar verm!nkt na tatoeëren van wenkbrauwen: “Ik schaam me om naar buiten te gaan”

Het verhaal van de vrouw die eindigde met vier wenkbrauwen na een microblading procedure is sch0kkend en laat zien dat er risic0’s verbonden zijn aan deze techniek.

De vrouw, wiens identiteit niet bekend is gemaakt, deelde haar ervaring op sociale media om anderen te waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van onprofessionele microblading.

Volgens haar verhaal ging ze naar een salon waar de prijs voor de behandeling aantrekkelijk laag was.

Ze nam aan dat de goedkopere optie niet per se van invloed zou zijn op de kwaliteit van het werk.

Echter, na de procedure ontdekte ze tot haar ontzetting dat ze niet twee, maar vier wenkbrauwen had gekregen.

Het resultaat was verre van wat ze had verwacht en het had een enorme impact op haar zelfvertrouwen.

Ze gaf aan dat ze niet meer over straat durfde te gaan omdat ze bang was om bel*chelijk gemaakt te worden.

Het verm!nkte uiterlijk van haar wenkbrauwen had een grote invloed op haar emotionele welzijn.

De vrouw benadrukte het belang van het kiezen van een gecertificeerde professional voor dergelijke behandelingen.

Ze spoorde anderen aan om grondig onderzoek te doen voordat ze een salon kiezen en om ervoor te zorgen dat de specialist over de juiste ervaring en certificering beschikt.

Microblading is een techniek die nauwkeurigheid en vaardigheid vereist. Het is essentieel dat de persoon die de procedure uitvoert, goed opgeleid en bekwaam is om de gewenste resultaten te bereiken zonder sch*delijke gev0lgen.

Het verhaal van deze vrouw onderstreept ook het belang van het informeren van potentiële klanten over de mogelijke risic0’s en het bieden van realistische verwachtingen.

Het is essentieel dat mensen die overwegen om microblading te ondergaan, volledig op de hoogte zijn van de procedure en de mogelijke gevolgen.

Hoewel microblading succesvol kan zijn en veel vrouwen tevreden zijn met de resultaten, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en de juiste professional te kiezen.

Het is beter om iets meer te betalen en zeker te zijn van kwaliteit en veiligheid, dan om het risic0 te lopen op teleurstelling en potentieel schadelijke gevolgen.

Het verhaal van de vrouw met vier wenkbrauwen is een wake-up call voor iedereen die overweegt microblading te laten doen.

Doe grondig onderzoek, vraag om referenties en kies een professional met een goede reputatie.

Laat je niet verleiden door lage prijzen, want de kwaliteit van het werk en de ervaring van de specialist zijn van het grootste belang.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder