Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen kotst van BOOS-aflevering: ‘Hofman is gek’

Johan Derksen

Johan Derksen twijfelt sterk aan de BOOS-aflevering over The Voice en John de Mol. “Die jongen moet nou eens wat ophouden”, vindt Derksen.

Johan denkt dat Tim Hofman gek is geworden van blijdschap na alle aandacht die hij kreeg met zijn eerste BOOS-uitzending over de misstanden bij The Voice. Dat Hofman nu John de Mol aanvalt, vindt hij een brug te ver. “’Ik heb de indruk van wat er nu aankomt, niet gaat over dat er nog meer kwalijke dingen zijn gebeurd maar dat het veel meer te maken heeft met dat John de Mol gelogen zou hebben. Dan denk ik: ja, daar zit ik niet op te wachten.”

De analist benadrukt: “Kijk, ik heb schijt aan De Mol, ik ben niet afhankelijk van hem.” Derksen voegt er wel grappend aan toe dat hij voorzitter is van zijn fanclub. “Dat kan ik heel goed scheiden, maar het lijkt wel alsof alles wat De Mol doet verkeerd is.”