-

Nieuwste

Vrouw sleept ouders voor de rechter: ‘Ze hadden mij nooit mogen verwekken’

Kass Theaz is online een heuse sensatie. In een TikTok-filmpje laat ze weten dat ze niet helemaal lekker in haar vel zit.

De jongedame zegt dat ze haar ouders voor de rechter gaat slepen. Ze is van mening dat ze zonder haar toestemming op de wereld is gezet.

In de video steekt ze van wal: “Dus mijn ouders die heb ik voor de rechtbank gedaagd. Zij hebben immers bijgedragen aan het verwekken van mij.”

“En mijn moeder die mee heeft grootgebracht, zij heeft mij op de wereld gezet. Daarom wil ik haar voor de rechter slepen. Ik heb er nooit mee ingestemd om hier te zijn.”

“Ik was niet geïnformeerd dat ik moest opgroeien en werk moest zoeken om mezelf te onderhouden. Hier heb ik gewoon nooit mee ingestemd.”

“Ze hebben niet eerst even geprobeerd om me te vragen of ik hier wel wilde zijn en daarom klaagde ik mijn ouders aan.”

“Ik maak er mijn doel van om kinderen aan te leren hoe ze hun ouders voor de rechtbank moeten dagen, zodat ze nooit meer hoeven te werken.”

Haar volgers kunnen hun oren niet geloven. Ze vinden haar verhaal complete waanzin en vinden het nog minder geloofwaardig nu ze weten dat Kass zelf ook mama is.

De vrouw beklemtoont wel dat ze haar kinderen niet zelf op de wereld zette, maar koos voor adoptie. Dat is volgens haar beter.

“Adopteren is anders dan zelf baren. Het is dus niet mijn schuld dat ze er zijn. Ik tracht gewoon een goede persoon te zijn, snap je wat ik wil zeggen?”

Mensen vinden haar houding absurd. Zo schrijft iemand: “Dit is waanzinnig, maar in het huidige Amerika zou je misschien weleens gelijk kunnen krijgen en flink langs de kassa kunnen passeren.”

Toen The New York Post haar verhaal oppikte, bekende ze dat het maar een grapje was. “Ik dacht dat iedereen wel doorhad dat het maar een grap was.”

“Ik vind het gewoon grappig. Mensen maken zich snel overal druk om. Het toont aan hoe weinig mensen zelf even wat onderzoek doen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder