-

Nieuwste

Vrouw (31) dwingt jongetje (13) het bed met haar te delen en vaderfiguur te zijn

Een sch0kkend bericht van Daily Mail heeft 0pschudding ver00rzaakt. In Colorado, Verenigde Staten, raakte een 31-jarige vrouw zwanger van een 13-jarige jongeman die haar zelfs mama noemde.

De desbetreffende jongeman zag Andrea Serrano als een belangrijk persoon in zijn leven. Ze fungeerde als zijn vertrouwenspersoon en hij noemde haar zelfs mama.

Echter, achter deze ogenschijnlijke vertrouwensband ging een du*stere waarheid schuil. De vrouw heeft de jongeman misbru*kt en hem gedwongen om int*em met haar te zijn. Na deze incidenten bleek Serrano zwanger te zijn geworden.

Het schokkende verhaal kwam pas aan het licht toen de jongeman in tranen zijn therapeut op de hoogte bracht van het misbru*k. De therapeut nam onmiddellijk contact op met de autoriteiten om het verhaal te melden.

In juni van het vorige jaar werd Andrea Serrano gearr*steerd. Tijdens het verhoor bevestigde ze niet alleen het verhaal van de jongeman, maar onthulde ze ook dat ze in verwachting was.

Normaal gesproken zou iemand voor een dergelijk misdr*jf tien jaar gev*ngenisstr*f krijgen, maar Serrano ging akkoord met een plea deal die haar werd aangeboden door just*tie.

De vrouw zal niet achter de tralies belanden, maar ze moet zich wel laten registreren als zedend*linquent. Daarnaast wordt er een v00rwaardelijke str*f van 10 jaar opgelegd.

Deze deal is een enorme teleurstelling voor de familie van de jongeman, en vooral de moeder van de jongeman is w0edend. Ze benadrukt dat haar zoon een tiener is die niet meer kan genieten van zijn jeugd.

“Hij werd gedw0ngen om het bed met haar te delen, en nu moet hij vader zijn. Dit heeft hij nooit gewild en het heeft hem volledig ontwricht. En wat doet just*tie?”

“Als de situatie andersom was geweest, een 31-jarige man met een 13-jarig meisje, zou de reactie heel anders zijn geweest. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Andrea ook nog eens volledige voogdij gekregen.”

Inmiddels is het kindje geboren en voor de 13-jarige jongeman is het onzeker hoe de toekomst zal verlopen na deze traum*tische ervaring.

Het nieuws van de zwangerschap van de vrouw en de gevolgen van het misbru*k hebben een diepgaande impact op de jongeman en zijn familie.

Het is een tragische situatie waarbij de jongeman gedwongen werd om verantwoordelijkheid te dragen voor een kind dat hij nooit gewild heeft.

De gevolgen van het misbru*k zijn verw0estend voor de jongeman. Hij is emotioneel gekw*tst en w0rstelt met de psych0logische en sociale repercussies van deze tra*matische ervaring.

Zijn jeugd is abrupt verstoord, en hij zal mogelijk nog langdurige gev0lgen ondervinden op het gebied van vertrouwen, relaties en zijn ge*stelijke gezondheid.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder