-

Economie

Simone Kleinsma kapot van verdriet na 0verlijden dochter

Als Art en Simone samen aan de keukentafel schuiven, onder het genot van een mok thee uit Parijs, neemt het gesprek een emotionele wending.

Art vraagt Simone waarom ze in interviews heeft laten vallen dat ze spijt heeft van het feit dat ze pas laat is gaan nadenken over haar kinderwens.

Simone bevestigt dit en blikt terug op haar gedachtegang: “Ik dacht dat ik eerst mijn vak goed moest doen, ik kon me gewoon niet voorstellen dat ik op jonge leeftijd kinderen zou hebben. Toen ik het graag wilde, lukte het gewoon niet meer.”

Simone en Guus hebben samen in de jaren 90 hun dochter Teuntje verloren na een zwangerschap van zeven maanden.

“Het was een vreemde samenloop van omstandigheden. Het is natuurlijk een keer gelukt, maar helaas is het misgegaan”, legt Simone uit. “Dus ik weet wat ik mis. Dat is het wrange ervan.

Achteraf dacht ik, had het mij maar niet overkomen. Dan had ik nooit geweten wat ik heb gemist”, vertelt ze. Art gaat dieper in op het onderwerp en stelt vervolgvragen: “Wat als je dat niet had meegemaakt?”

Simone onderbreekt hem en verduidelijkt haar verhaal: “Dan had ik nooit geweten hoe het is om moeder te zijn. Hoe geweldig ik het vond.

Ik zag mezelf uiteindelijk heel graag met kinderen. Alleen iets later. Helaas is het daarna niet meer gelukt. We hebben van alles geprobeerd”, zegt ze, terwijl ze zichtbaar aangeslagen omhoog kijkt, haar tranen lijkt te bedwingen.

Simone heeft zich vaak afgevraagd waarom ze dit heeft moeten meemaken. Met tranen in haar ogen verzucht ze: “Ja, dan ga je door allerlei emoties heen. Je belandt in een soort r0uwproces.

Je realiseert je dat het niet voor ons is weggelegd om samen nog een kind te krijgen. Dat is behoorlijk zwaar.”

Ondanks het zichtbare verdriet weet Simone haar p!jn een eigen draai te geven. “Ik kan bepaalde rollen op een bepaalde manier spelen. Ik kan het gebruiken”, zegt ze.

Art merkt op dat Simone haar p!jn kan omzetten naar iets positiefs en hiermee troost kan bieden aan anderen. Simone stemt volledig in: “Daar ben ik blij om, dat ik dit vak heb. Dat ik er iets mee kan doen.”

Het gesprek tussen Art en Simone laat de diepe emoties en het verdriet zien dat Simone heeft ervaren vanwege haar gemiste kinderwens.

Haar ervaring met het verlies van dochter Teuntje heeft haar leven ingrijpend beïnvloed. Toch is Simone in staat om haar p!jn om te zetten in kracht door middel van haar werk als actrice.

Ze gebruikt haar ervaringen en emoties om bepaalde rollen op een bijzondere manier te vertolken, waardoor ze anderen kan troosten en inspireren.

Simone’s verhaal herinnert ons eraan dat het leven soms onverwachte wendingen neemt en dat we allemaal onze eigen manieren vinden om met verdriet en tegensl*gen om te gaan.

Haar vermogen om haar p!jn te kanaliseren in iets positiefs illustreert de veerkracht van de menselijke geest.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder