-

Economie

‘SBS 6-programma Massa is Kassa per direct van de buis’

Vorig jaar besloten Nicol Kremers en Peter Gillis na een langdurige relatie uit elkaar te gaan. Hoewel er aanvankelijk werd beweerd dat ze op goede voet uit elkaar gingen, blijkt nu dat dit niet het geval is.

Volgens Nicol werd ze “met lege handen” op straat gezet en is het contact tussen hen volledig verbr0ken. Hun tumultueuze relatie werd op televisie uitgezonden in het populaire programma Massa is Kassa, waar ze regelmatig heftige c0nfrontaties hadden.

Beide partijen hebben inmiddels nieuwe liefdes gevonden, maar de gev0lgen van hun st0rmachtige relatie blijven voelbaar.

Peter Gillis zal nu terechtstaan voor besch*ldigingen van mish*ndeling. Misd**dverslaggever Jermaine Ellenkamp van RTL Boulevard meldt dat de rechtsz**k tegen Peter op 30 augustus zal plaatsvinden bij de p0litierechter in Den Bosch.

Gillis wordt ervan besch*ldigd zijn ex-vriendin Nicol te hebben mish*ndeld op 29 mei vorig jaar. Aanvankelijk ontkende Peter de besch*ldigingen, maar later gaf hij toe dat er in de privésfeer iets was gebeurd.

De uitkomst van deze zaak is onzeker en het is nog onduidelijk welke invloed dit zal hebben op de betrokkenen en hun professionele carrières.

Sommige critici vinden dat de uitkomst van deze zaak bepalend moet zijn voor de toekomst van Massa is Kassa op de Nederlandse televisie.

Verdere ontwikkelingen in de zaak rondom Peter Gillis en Nicol Kremers zullen nauwlettend worden gevolgd door zowel de media als het publiek.

De uitkomst van de rechtsz**k zal van invloed zijn op de reputaties van beide betrokkenen en kan mogelijk c0nsequenties hebben voor hun verdere carrières.

Het is duidelijk dat deze zaak een schaduw werpt over het televisieprogramma Massa is Kassa. Critici stellen dat het niet gepast is om iemand die besch*ldigd wordt van mish*ndeling prominent op televisie te laten verschijnen.

Ze pleiten ervoor dat de uitslag van de rechtsz**k een doorslaggevende rol speelt in de beslissing of het programma kan blijven doorgaan.

Aan de andere kant zijn er ook stemmen die stellen dat de persoonlijke aangelegenheden van deelnemers aan een televisieprogramma geen invloed zouden moeten hebben op de voortgang van het programma zelf.

Zij vinden dat de rechtsz**k en de eventuele str*frechtelijke c0nsequenties losstaan van de entertainmentwaarde van het programma.
Peter Gillis

De komende tijd zal duidelijk worden hoe deze zaak zich verder ontvouwt en welke impact het zal hebben op zowel de personen die erbij betrokken zijn als op de televisie-industrie als geheel.

Het is belangrijk dat het recht zijn beloop krijgt en dat eventuele slacht0ffers van mish*ndeling de juiste ger*chtigheid krijgen.
Peter Gillis

Voor nu moeten we afwachten hoe de rechtsz**k verloopt en welke gev0lgen dit zal hebben voor Peter Gillis, Nicol Kremers en het televisieprogramma Massa is Kassa.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder