-

Nieuwste

Sarah heeft nogal lastige aandoening: ‘Groeien 3 tanden in mijn poes’

De Britse Sarah Chateris heeft een heel moeilijk leventje. Sarah heeft een vreemde aandoening. Er groeien immers tanden in haar intieme delen.

De kans is heel groot dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Het komt maar bij een op de 12 miljoen mensen voor. De aandoening heet Dentana.

Sarah begon tijdens haar puberteit te merken dat er iets niet in orde was in haar lichaam. “Ik voelde drie harde knobbels, maar besteedde er verder niet zo veel aandacht aan.”

Sinds ze weet dat ze Dentana heeft, is haar leven flink veranderd. “Ik heb heel lang eenzaam en alleen geleefd”, aldus Sarah. Vandaag heeft ze wel een partner.

Haar vriendje Jimmy kon zijn oren niet geloven toen ze opbiechtte wat ze had. “Ik dacht dat ze een geintje maakte, en ik moest lachen natuurlijk. Totdat ik doorhad dat ze het echt meende.”

Jimmy is heel begripvol. Sarah heeft in overleg met Jimmy besloten om de tandjes daar beneden gewoon te laten zitten.

De man legt uit: “Ik heb wel al een paar schrammetjes opgelopen, en sommige standjes zijn niet mogelijk. Maar verder is het best te doen. Ik moet haar hierom niet laten zitten.”

Na talrijke onderzoeken bleek het te gaan om drie tanden. “Jimmy stelde eerst voor om ze te laten trekken.”

John Thinnes, gynaecoloog, heeft een boodschap voor vrouwen die dit meemaken. “Zet je over je schaamte, en ga naar een specialist. Die kan je zeker helpen.”

Bij deze afwijking groeit er een cyste, een soort bobbel, op de eierstokken. Maar in zeldzame gevallen komt het ook op andere plaatsen voor.

Over de hele wereld zijn er eigenlijk maar tien gevallen bekend. Gelukkig heeft Sarah met haar situatie leren leven en heeft ze een fijne vriend die haar steunt.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder