Connect with us

Economie

Resultaat van Sarah van Soelen’s recente ingreep: ‘Nog een maatje groter!’

Sarah van Soelen’s lippen zijn alom bekend en worden vaak besproken in de media. De influencer en ex-vriendin van André Hazes heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag haar uiterlijk wil perfectioneren. En nu heeft ze opnieuw de stap gezet om haar lippen een maatje groter te maken.

Sarah staat erom bekend regelmatig de kapper, nagelstyliste en plastisch chirurg te bezoeken. Ze heeft al verschillende cosmetische ingrepen ondergaan om haar uiterlijk te verbeteren.

Maar voor Sarah is het blijkbaar een ‘never ending story’ en ze blijft streven naar het perfecte uiterlijk.

De keuze om haar lippen nog groter te maken is opvallend, aangezien haar lippen al een opvallend kenmerk waren.

Toch vindt Sarah ze nog niet groot genoeg en heeft ze besloten om nog een stap verder te gaan. Ze heeft de plastisch chirurg bezocht en is nu trots op het resultaat van haar nieuwe ingreep: ‘Nóg een maatje groter!’

Het is niet de eerste keer dat Sarah voor lipvergroting heeft gekozen. Ze heeft al eerder fillers laten injecteren om haar lippen meer volume te geven.

Maar blijkbaar was dat nog niet voldoende voor haar. Ze wilde een nog opvallender en volumineuzer resultaat.

Hoewel Sarah trots is op haar nieuwe look, roept het ook reacties op in de media en onder haar volgers op sociale media.

Sommige mensen bewonderen haar durf om haar uiterlijk aan te passen naar haar eigen wensen, terwijl anderen kritiek hebben op haar keuze en de nadruk leggen op natuurlijke schoonheid.
Sarah

Het is duidelijk dat Sarah van Soelen haar eigen weg volgt als het gaat om haar uiterlijk en zich weinig aantrekt van de meningen van anderen.
Sarah van Soelen

Ze is vastbesloten om te blijven streven naar het perfecte uiterlijk dat volgens haar eigen normen voldoet.
Sarah van Soelen

Het is belangrijk om te benadrukken dat cosmetische ingrepen een persoonlijke keuze zijn en dat iedereen het recht heeft om zijn of haar uiterlijk op zijn eigen manier vorm te geven.

Sarah van Soelen maakt gebruik van de mogelijkheden die de moderne cosmetische chirurgie biedt om haar gewenste look te bereiken.

Het blijft echter een voortdurende discussie of het nastreven van een perfect uiterlijk door middel van cosmetische ingrepen een gezonde benadering is.

Het is belangrijk om te onthouden dat schoonheid in vele vormen komt en dat het belangrijk is om jezelf te accepteren en van jezelf te houden, ongeacht je uiterlijk.

Voor Sarah is haar nieuwe lipvergroting een manier om haar zelfvertrouwen te vergroten en zichzelf te uiten op de manier die zij verkiest.
Sarah van Soelen

Het is haar persoonlijke reis en het is aan haar om te beslissen wat haar gelukkig maakt.

Of het nu gaat om een nieuwe haarkleur, nagelontwerp of cosmetische ingreep, Sarah van Soelen zal ongetwijfeld blijven experimenteren en evolueren op het gebied van haar uiterlijk.

Het is aan haar om te bepalen wat haar gelukkig maakt en hoe ze haar eigen schoonheidsstandaarden bepaalt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)