Connect with us

Economie

Rachel Hazes kapot van verdriet: ”Mijn hart is volledig leeg”

Rachel Hazes beleeft vandaag een emotionele dag ter ere van de verjaardag van haar 0verleden ex-man, André Hazes. Op Instagram deelt ze haar gevoelens en plaatst ze een liefdevolle boodschap om haar liefde voor hem te uiten.

Bij een foto van de geliefde volkszanger schrijft Rachel een ontroerende tekst: “Lieve schat, vandaag zou je 72 jaar oud zijn geworden.

Er is geen dag voorbij gegaan waarop er niet over jou gesproken is.” Ze deelt ook dat ze tijdens hun recente vakantie naar “al zijn favoriete plekjes” is geweest en dat ze veel heeft gedaan “in zijn geest”.

Ze sluit haar bericht af met de woorden: “De plek waar jij vaak zat, is nu leeg en die leegte in mijn hart zal altijd blijven bestaan.”

De reacties op haar post tonen veel steunbetuigingen. Een persoon laat weten dat hij vandaag een b!ertje zal drinken ter ere van André. Rachel moedigt dit aan en zegt: “Dat zou hij echt waarderen en hij zou heel trots op je zijn, lieverd.”

De verjaardag van een geliefde die er niet meer is, kan een moeilijke en pijnlijke dag zijn voor degenen die achterblijven.

Het herinnert hen aan het gemis en de leegte die de afwezigheid van hun dierbare achterlaat. Rachel Hazes deelt haar gevoelens openlijk en vindt steun in de reacties van haar volgers.

Het delen van herinneringen en het bezoeken van plekken die dierbaar waren voor André Hazes, kan een manier zijn voor Rachel om haar verbondenheid met hem te voelen en de liefde en herinneringen levend te houden.

Het is een manier om haar gevoelens te uiten en troost te vinden in de steun van anderen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Het aanmoedigen van het drinken van een b!ertje ter ere van André kan worden gezien als een manier om zijn leven te vieren en herinneringen op te halen aan de goede tijden die ze samen hebben gehad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Het kan ook een manier zijn om een band te creëren met andere fans en volgers van André Hazes, die hem nog steeds missen en zijn muziek en persoonlijkheid waarderen.

Het verdriet van Rachel Hazes is begrijpelijk en het is belangrijk dat ze ruimte krijgt om haar emoties te uiten.

Haar openheid over haar gevoelens kan anderen inspireren om ook hun eigen verdriet en gemis te uiten. Door steun te ontvangen van haar volgers, vindt ze troost en voelt ze zich gesteund in deze moeilijke tijd.
Rachel Hazes

Het herdenken van een geliefde op zijn verjaardag is een intieme en persoonlijke manier om de band te behouden en de liefde levend te houden.

Voor Rachel Hazes is het een moment van r0uw, maar ook van liefde en herinneringen. Haar bericht op Instagram is een blijk van haar diepe genegenheid en het bewijs dat de liefde voor André Hazes altijd in haar hart zal blijven bestaan.
Rachel Hazes