-

Economie

Peter Gillis wordt vervolgd, Massa is Kassa gaat van de buis!

Peter Gillis, voormalig ster van het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’, bevindt zich momenteel in het oog van de storm nadat hij ervan wordt verd*cht zijn ex-vriendin, Nicol, te hebben m!shandeld tijdens hun relatie.

Vorige zomer werden berichten naar buiten gebracht over een gew*lddadige confr0ntatie waarbij Peter naar verluidt Nicol in haar neus en rug zou hebben geb*ten.

Hoewel aanvankelijk geen aang!fte werd gedaan, is de situatie nu volledig veranderd.

De relatie tussen Peter en Nicol is inmiddels ruim een half jaar geleden beëindigd. Beide voormalige sterren van ‘Massa is Kassa’ hebben nieuwe relaties en willen hun leven voortzetten.

Echter, Nicol voelt zich ernstig tekortgedaan door de manier waarop Peter haar neerzet in het tiende seizoen van het programma.

Dit heeft haar ertoe aangezet om jur!dische stappen te ondernemen. Er zijn inmiddels foto’s en geluidsopnames van de confr0ntatie en de gev0lgen ervan uitgelekt naar Shownieuws.

Nicol heeft verklaard dat ze een zeer moeilijke periode doormaakt en nog steeds veel last heeft van de m!shandelingen.

Het blijkt dat de beschuld!gingen van m!shandeling niet beperkt zijn tot slechts één incident dat eerder aan het licht kwam.

Het management van Nicol heeft bevestigd dat ze jur!dische bijstand heeft gezocht en dat het 0penbaar Min*sterie overgaat tot vervolging.

Het management verklaarde: “Wij kunnen bevestigen dat Nicol aang!fte zal doen van misdr!jven waarvan zij het slacht0ffer is geworden.

Het 0penbaar Min!sterie heeft zelfs al besloten tot vervolging over te gaan in één specifieke situatie.”

Dit nieuws werpt een schaduw over Peter Gillis, die al eerder negatief in het nieuws kwam vanwege de ill*gale huisvesting van arbeidsmigranten op zijn vakantieparken.

Hiervoor zijn hem aanzienlijke b0etes opgelegd, die in de miljoenen euro’s lopen.

De huidige ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor het televisieprogramma ‘Massa is Kassa’, dat wordt uitgezonden op Talpa.

Deskundigen en critici verwachten dat Talpa geen andere keuze heeft dan het programma stop te zetten nu Peter Gillis wordt verv0lgd voor m!shandeling van Nicol.

Deze jur!dische kwestie werpt een schaduw over zowel de reputatie van Peter Gillis als het voortbestaan van het programma.

Het is van groot belang dat dit soort beschuld!gingen van m!shandeling serieus worden genomen en grondig worden onderzocht.

Het r*chtssysteem moet zijn beloop hebben, waarbij alle betrokken partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen en bewijzen te presenteren.

Het is een tr!este zaak dat een relatie die ooit vol liefde begon, is ontaard in beschuld!gingen van gew*ld en misbru!k.

 

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder