Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis totaal onherkenbaar met haar en snor: ‘Helemaal gek geworden’

Peter Gillis kennen we natuurlijk allemaal zonder haar. Blijkbaar heeft de ondernemer vroeger wel een forse bos haar gehad.

Op Instagram deelt Peter nu een kiekje uit de oude doos en zijn volgers kunnen hun ogen niet geloven.

Peter en zijn gezin is al tien seizoenen lang in Massa is Kassa te bewonderen. En vanaf de eerste jaargang kennen we de ondernemer zonder haar.

Niemand heeft hem ooit met een haardos gezien. Op Instagram toont de realityster dat hij vroeger wel degelijk haar heeft gehad.

Hij had zelfs een snor. “Deze foto komt uit het fotokatern van mijn boek ‘Peter Gillis: Massa is Kassa”, laat Peter bij de foto weten.

Het kiekje is gemaakt bij een hamburgerkraan dat hij vroeger had. “Als je wat wil bereiken, dan moet je er hard voor werken.”

De fans kunnen het niet geloven. Sommigen kunnen zelfs niet geloven dat het wel degelijk Peter Gillis is.

Iemand reageert: “Onherkenbaar.” Een andere volger laat weten: “Wow, onherkenbaar. Nu lijkt je andere zoon op je.”

Onlangs maakte Peter bekend dat hij een nieuwe liefde heeft. Wendy van Hout luidt haar naam. Wendy maakt eveneens haar opwachting in Massa is Kassa.

De kijkers zijn heel wat gelijkenissen tussen de twee vrouwen. De dames lijken wel identieke tweelingen. Maar net als Nicol wordt Wendy door velen als een golddigger beschouwd.

Daar wordt Wendy niet warm van. “Ik wil niet als een Nicol worden weggezet. Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)