-

Economie

Nicol Kremers deelt gruw*lijke foto’s en beelden van mish*ndeling door Peter Gillis

Eerder dit jaar beweerden ze nog ‘als vrienden uit elkaar te gaan’, maar nu lijkt de vriendschap tussen Peter Gillis en Nicol Kremers ver te zoeken. Het moddergooien is officieel begonnen.

Onder druk van Peter
Nicol heeft aangekondigd dat ze alsnog aangifte zal doen van mish*ndeling, omdat ze destijds onder druk van Peter deze aang*fte heeft ingetrokken.

Volgens Nicol wordt ze op een “verschrikkelijke manier” neergezet in het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa, en ze hoopt dat haar ex nu de gevolgen zal ondervinden bij just*tie.

Het 0penbaar Min!sterie heeft namelijk aangekondigd dat Peter in augustus voor deze zaak moet voorkomen.

Foto’s van vermeende mish*ndeling
Om de zaak nog meer kracht bij te zetten, heeft Nicol foto’s van de vermeende mish*ndeling naar Shownieuws gestuurd, waar Patty Brard ze gisteravond aan het Nederlandse publiek heeft getoond.

Op de foto’s is te zien dat Nicol een geh*vend gezicht heeft en onder de bl*uwe pl*kken zit. Als Peter Gillis inderdaad verantwoordelijk blijkt te zijn voor deze mish*ndeling, is het maar de vraag hoe lang Talpa nog doorgaat met het uitzenden van de realityserie over de campingmagnaat.

Nicol heeft namelijk ook laten weten dat dit systematisch gebeurde. Zoals Patty treffend zei: “Deze foto’s zien er niet uit alsof ze een gezellige carnaval hebben gehad.”

Besch*ldigingen van bij*en
Het 0penbaar Min*sterie beweert dat Peter vorig jaar in mei zijn ex-vriendin Nicol in haar rug en neus heeft geb*ten.

Verschillende Nederlandse media meldden dat hij in juli een nacht in de c*l had doorgebracht vanwege dit inc*dent.

Aanvankelijke ontkenning
In eerste instantie ontkenden zowel Peter als Nicol dat er sprake was van mish*ndeling, maar later gaven ze toe dat er “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden. Nicol is aan het einde van vorig jaar verhoord door de r*chter-c0mmissaris.

Patty Brard heeft aangekondigd dat ze er vandaag verder op terug zullen komen, dus dit verhaal zal ongetwijfeld worden vervolgd.
Peter en Nicol

Het nieuws van de vermeende mish*ndeling en de foto’s van Nicol Kremers hebben voor veel 0pschudding gezorgd.

De zaak heeft niet alleen impact op het persoonlijke leven van Peter Gillis en Nicol Kremers, maar ook op de reputatie van Peter en de toekomst van de realityserie.

De besch*ldgingen van mish*ndeling hebben geleid tot een bre*k tussen Peter en Nicol, waarbij het moddergooien over en weer is begonnen.

Nicol voelt zich onrechtvaardig behandeld en wil nu alsnog ger*chtigheid voor wat haar is overkomen. Ze hoopt dat haar ex-partner de c0nsequenties zal dragen voor zijn d*den.

Bekijk hieronder de foto’s van de vermeende mish*ndeling: [invoegen van de foto’s]

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder