-

Economie

Monica Geuze laat haar bikini zien en er zijn direct 2 dingen die ons heel erg opvallen

Het is geen geheim dat Monica Geuze in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt als mediapersoonlijkheid.

Waar ze ooit alleen te zien was in haar vlogs op YouTube, heeft ze nu verschillende platforms tot haar beschikking om haarzelf te laten zien aan haar enorme schare fans.

Met de komst van TikTok is er een nieuwe wereld voor haar opengegaan en het is duidelijk dat Monica graag gezien wil worden.

Haar populariteit is immers overduidelijk, aangezien vrijwel iedereen wel van Monica Geuze heeft gehoord en haar volgt op sociale media.

Naast haar mediapresentatie heeft Monica Geuze ook regelmatig persoonlijke zaken gedeeld met haar volgers, zoals haar ervaringen met plastische chir*rgie.

Eén van de meest besproken onderwerpen was haar b0rstverkleining. Veel mensen waren nieuwsgierig naar het resultaat en wanneer Monica een nieuwe bikini wilde laten zien, was het voor velen een kans om te zien hoe de b0rstverkleining had uitgepakt.
Monica Geuze

Het idee van een b0rstverkleining kan voor sommigen misschien vreemd klinken, vooral omdat er vaak een taboe rust op plastische chir*rgie.

Maar Monica Geuze heeft altijd openhartig gesproken over haar ervaringen en haar beweegredenen achter deze keuze.

Ze heeft benadrukt dat het haar persoonlijke beslissing was, gebaseerd op haar eigen comfort en geluk.
Monica Geuze

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigen keuzes te maken over hun lichaam en uiterlijk, zonder dat anderen daarover oordelen.
Monica Geuze

Terugkomend op Monica’s bikini onthullingen, is het duidelijk dat ze er altijd fantastisch uitziet.

Ze kiest vaak voor trendy en flatterende ontwerpen die haar figuur mooi accentueren. Met haar zelfverzekerde uitstraling en stijlvolle keuzes, weet ze ongetwijfeld de aandacht te trekken van haar volgers en fans.
Monica Geuze

Het is echter belangrijk om verder te kijken dan alleen de uiterlijke aspecten. Monica Geuze is niet alleen een bekend gezicht op sociale media, maar ze is ook een moeder en een ondernemer.

Ze heeft haar eigen merk opgebouwd en werkt hard aan haar carrière. Het is bewonderenswaardig hoe ze haar succes heeft kunnen combineren met het moederschap en andere persoonlijke verantwoordelijkheden.

Hoewel Monica Geuze veel bewonderaars heeft, is ze ook niet immuun voor kritiek. Zoals elke publieke figuur heeft ze te maken gehad met negatieve opmerkingen en oordelen.
Monica Geuze

Het is belangrijk om te onthouden dat achter het scherm van sociale media echte mensen schuilen met gevoelens.

Niemand verdient het om het d0elwit te zijn van ha*t of negat*viteit, ongeacht hun bekendheid of uiterlijk.

Als fans en volgers is het onze verantwoordelijkheid om respectvol en ondersteunend te zijn. We kunnen genieten van Monica’s content, haar stijl en persoonlijkheid bewonderen, maar we moeten ook onthouden dat er meer is dan alleen de buitenkant.

Monica Geuze is een inspirerende vrouw die haar eigen weg volgt en anderen inspireert om hetzelfde te doen.

@monicageuze

GRWM & @Beachlife | Swimwear *Ad

♬ origineel geluid – Monica Geuze

 

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder