Connect with us

Economie

Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt acteur Ferri Somogyi (47) dat hij destijds een stiekeme relatie had op de GTST-set. Ferri, die de rol vertolkt van Rik de Jong, had in de jaren ’90 een geheime relatie met een tegenspeelster. En niemand wist er iets van!

Gevoelens

Froukje de Both werpt Ferri de vraag voor of hij ooit gevoelens had voor een collega, antwoordt hij openhartig. Hij onthulde: “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.”

Lastig op de set

Koning vertolkte de rol van Anita Dendermonde, die in de serie samen was met het personage van Ferri. De fictieve relatie hield het langer uit dan de echte. Dat was best lastig voor de twee acteurs. Ferri: “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen.”

Maar Sabine was niet de enige die zwichtte voor zijn charmes. De acteur had namelijk ook even iets met Robine van der Meer. Zij speelde toen de rol van Meike Griffioen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

View this post on Instagram

By @geert.delange @gtst

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on