-

Economie

Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt acteur Ferri Somogyi (47) dat hij destijds een stiekeme relatie had op de GTST-set. Ferri, die de rol vertolkt van Rik de Jong, had in de jaren ’90 een geheime relatie met een tegenspeelster. En niemand wist er iets van!

Gevoelens

Froukje de Both werpt Ferri de vraag voor of hij ooit gevoelens had voor een collega, antwoordt hij openhartig. Hij onthulde: “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.”

Lastig op de set

Koning vertolkte de rol van Anita Dendermonde, die in de serie samen was met het personage van Ferri. De fictieve relatie hield het langer uit dan de echte. Dat was best lastig voor de twee acteurs. Ferri: “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen.”

Maar Sabine was niet de enige die zwichtte voor zijn charmes. De acteur had namelijk ook even iets met Robine van der Meer. Zij speelde toen de rol van Meike Griffioen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

View this post on Instagram

By @geert.delange @gtst

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder