Connect with us

Nieuwste

Manager Nicol Kremers: ‘We gaan Massa is Kassa van de buis halen’

Een jaar na de feiten is aan het licht gekomen dat Nicol Kremers toch aangifte gaat doen tegen ex partner Peter Gillis.

Patty Brard onthult het nieuws in Shownieuws nadat zij een persoonlijk gesprek had met Nicol. “Omdat zij indertijd onder druk van Peter die aangifte heeft ingetrokken.”

Maar de manager van Nicol laat aan RTL Boulevard weten dat er nog veel meer speelt achter de schermen.

“Er zijn een heleboel dingen gebeurd, waarvan veel nog niet bekend is.” Nicol komt terug op haar eerdere verklaringen dat er niks gebeurd zou zijn.

“Sinds het gedaan is, blijft Peter zijn gal spuien over haar in de media en in de laatste twee afleveringen noemde hij haar zelfs een golddigger.”

Dat is de voornaamste reden dat Nicol nu toch actie gaat ondernemen. “Dit was voor haar de druppel om alles op tafel te gooien. Het is dringend tijd dat de waarheid aan het licht komt”, laat de manager weten.

“Nicol heeft de aangifte nooit echt ingetrokken, maar Peter was wel aan het dreigen. Daarom vertelde ze de politie dat er niets ernstig aan de hand was. En dat terwijl er precies wel heel veel gaande was.”

De woordvoerder van Nicol laat weten dat er nu snel een nieuwe aangifte komt. Maar het is belangrijk dat het dossier volledig is. “Zodat we met alle bewijzen en alle feiten naar de rechter kunnen gaan.”

De waarheid en de feiten zouden zo serieus zijn, dat ook Talpa nu met Peter Gillis aan tafel wil gaan zitten.

“Ik ben haar manager en ik kan je wel zeggen dat ik echt alles heb gezien. En daar word je niet vrolijk van. Als dit allemaal aan het licht komt, ben ik zeker dat Massa is Kassa definitief ten einde komt.”