Connect with us

Nieuwste

Klein jongetje op straat wordt aangev*llen door volwassen mannen

Een sch0kkend v00rval heeft plaatsgevonden waarbij een 9-jarige jongen het slacht0ffer werd van gew*lddadige mish*ndeling door twee volwassen mannen.

De 40-jarige moeder, Rebekka Smit, deelt haar trieste verhaal waarin haar zoon zonder enige reden werd aangev*llen.

Het inc!dent vond plaats op een maandagmiddag terwijl Rebekka met een vriendin op de Melkmarkt in Zwolle aan het praten was.

Haar zoon was samen met zijn vriendjes aan het steppen en de kinderen genoten van hun tijd op straat.

Op een gegeven moment gebeurde er iets 0nschuldigs: er viel per 0ngeluk een blikje drinken om. Rebekka’s zoon stopte om het blikje weer rechtop te zetten, terwijl zijn vriendjes gewoon doorgingen met steppen.

Wat er daarna gebeurde, gaat alle grenzen te buiten. Plotseling kwamen er twee mannen aanrennen.

Een van hen begon te schre*uwen, terwijl de ander direct uitha*lde naar het kind. De jongen kreeg een harde kl*p op zijn neus.

Vervolgens kreeg hij een tr*p tegen zijn enkels. Het jongetje probeerde weg te rijden, maar iemand had zijn step afgepakt.

Hij werd herhaaldelijk gesl*gen en getr*pt. Uiteindelijk gaf iemand hem zijn step terug.

Het trieste voorval werd deels bevestigd door camerabeelden. Hoewel de kl*ppen op de neus niet zichtbaar waren, waren de trappen duidelijk te zien.

Na een kort onderzoek werden twee mannen van respectievelijk 38 en 30 jaar oud aangeh0uden.

De verd*chte die verantwoordelijk wordt gehouden voor de heft!ge mish*ndeling zit nog vast, terwijl de andere verd*chte inmiddels op vrije voeten is gesteld. Het onderzoek naar het inc!dent is nog in volle gang.

Het hele voorval heeft diepe sporen nagelaten bij het gezin. Fysiek gaat het iets beter met de jongen, maar zijn neus en enkel zijn flink gekne*sd.

Rebekka houdt hem nauwlettend in de gaten, omdat hij stiller is dan normaal. In een interview met De Gelderlander deelde ze haar gevoelens van schok en ongeloof.

“Hoe kan iemand zo’n jong kind zoiets aandoen? Is een omgevallen blikje drinken echt een reden om zoveel gew*ld te gebruiken?”

Dit tragische inc!dent herinnert ons aan de kwetsbaarheid van kinderen en het belang van het creëren van een veilige omgeving waarin ze vrij kunnen spelen en opgroeien zonder ang*t voor gew*ld.

Het is de verantwoordelijkheid van de samenleving om samen te werken om dergelijke inc!denten te voorkomen en de veiligheid van onze kinderen te waarborgen.

De sch0kkende gebeurtenis heeft niet alleen een fysieke impact gehad op het jonge slacht0ffer, maar ook op zijn moeder Rebekka.

Ze is begrijpelijkerwijs gesch0kt door de vraag hoe iemand in staat is om zoiets gew*lddadigs te doen aan een 0nschuldig kind.

Rebekka uit haar verontwaardiging en onbegrip over het feit dat een 0nschuldig inc*dent met een omgevallen blikje drinken heeft geleid tot zoveel gew*ld en p!jn.