-

Nieuwste

Vermeend The Voice-slachtoffer wilde beschuitje eten met Jeroen Rietbergen

Nienke Wijnhoven

Een van de slachtoffers van The Voice, Nienke Wijnhoven, deed aangifte tegen Jeroen Rietbergen wegens aanranding. Nu is er een oud interview van haar opgedoken, waarin ze wel een heel rare uitspraak doet. Is haar geloofwaardigheid hiermee aangetast?

Aan tafel bij Beau beschuldigde Nienke bandleider Jeroen Rietbergen ervan dat hij haar ongewenst betastte. Na een show nodigde hij haar uit om boven een studio te bekijken. Maar boven bleek helemaal geen studio te zijn.

Beschuitje met vies Jeroentje

De The Voice-deelneemster vertelde: “Op dat moment raakt hij je aan en denk je: heb ik dan onbewust toch een signaal gegeven? Wacht, miscommunicatie. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf.” Nienke vervolgde: “Ik voelde me schuldig, want je zit in een relatie en hebt zoiets van: ben ik vreemdgegaan? Ook al hebben we geen seks gehad.”

Uiteindelijk besloot ze om toch aangifte te doen. Nu is er echter een oud interview opgedoken waarin Nienke een vreemde uitspraak doet.

Ze werd gevraagd met wie ze graag eens een beschuitje zou eten? Verrassend genoeg klinkt het antwoord dan Jeroen Rietbergen. “Toen ik hem ontmoette vroeg ik of hij Adele wel kon spelen. Wist ik veel wie hij was!” Nienke gaf het interview aan De Limburger in maart 2018, een maand na de finale van The Voice 2018.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Wijnhoven (@nienkewijnhoven)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder