Connect with us

Nieuwste

Vermeend The Voice-slachtoffer wilde beschuitje eten met Jeroen Rietbergen

Nienke Wijnhoven

Een van de slachtoffers van The Voice, Nienke Wijnhoven, deed aangifte tegen Jeroen Rietbergen wegens aanranding. Nu is er een oud interview van haar opgedoken, waarin ze wel een heel rare uitspraak doet. Is haar geloofwaardigheid hiermee aangetast?

Aan tafel bij Beau beschuldigde Nienke bandleider Jeroen Rietbergen ervan dat hij haar ongewenst betastte. Na een show nodigde hij haar uit om boven een studio te bekijken. Maar boven bleek helemaal geen studio te zijn.

Beschuitje met vies Jeroentje

De The Voice-deelneemster vertelde: “Op dat moment raakt hij je aan en denk je: heb ik dan onbewust toch een signaal gegeven? Wacht, miscommunicatie. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf.” Nienke vervolgde: “Ik voelde me schuldig, want je zit in een relatie en hebt zoiets van: ben ik vreemdgegaan? Ook al hebben we geen seks gehad.”

Uiteindelijk besloot ze om toch aangifte te doen. Nu is er echter een oud interview opgedoken waarin Nienke een vreemde uitspraak doet.

Ze werd gevraagd met wie ze graag eens een beschuitje zou eten? Verrassend genoeg klinkt het antwoord dan Jeroen Rietbergen. “Toen ik hem ontmoette vroeg ik of hij Adele wel kon spelen. Wist ik veel wie hij was!” Nienke gaf het interview aan De Limburger in maart 2018, een maand na de finale van The Voice 2018.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Wijnhoven (@nienkewijnhoven)