Connect with us

Nieuwste

Nieuwe aangifte tegen Ali B wegens aanranding

Ali B

Er is een nieuwe aangifte gedaan tegen Ali B wegens seksueel wangedrag. Dat is al de derde aangifte. Zijn advocaat Bart Swier bevestigt het nieuws naar aanleiding van de officiële opening van het strafrechtelijk onderzoek in het kader van de aangiftes rond The Voice.

Eerder lagen er al twee aangiftes tegen Ali B. Eentje daarvan was voor verkrachting. De derde aangifte gaat over aanranding. De advocaat wenst geen verdere details mee te delen.

Afgelopen vrijdag beschuldigde ook zangeres Ellen ten Damme de rapper van grensoverschrijdend gedrag. Ze noemde zijn naam niet expliciet, maar het was duidelijk dat ze het had over de The Voice-coach.

Zaterdag ontkende Ali B alle aantijgingen. Hij zei dat er slechts sprake was van een onschuldige flirt. Ook de andere beschuldigingen heeft de The Voice-coach altijd ontkend.