-

Nieuwste

Thijs Römer reageert op seksueel wangedrag jegens 14-jarig meisje

Thijs Römer

Een jonge vrouw zegt dat ze op 14-jarige leeftijd seksueel ongepast benaderd werd door Thijs Römer. Nu reageert Thijs zelf op de beschuldigingen. “Als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

De nu 20-jarige Nena beweert dat Thijs zes jaar terug grensoverschrijdend gedrag jegens haar vertoonde. Thijs zou haar gevraagd hebben om ongepaste spraakberichten en foto’s te sturen. “In ruil daarvoor zou ze mogen figureren in Moordvrouw”, meldt Juice Channel.

Amper 14!

Nena stuurde zelf ook enkele tweets in over het ongepast gedrag. “Hey Thijs ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas. Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?”, tweette ze. De dame voegt er nog aan toe: “Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was 14 Thijs. Ik was jong dom en verliefd op jou. Misbruik heb je er van gemaakt.”

De reacties bleven niet uit. Talrijke volgers lieten niet zo vriendelijke berichten achter op de Instagram van Thijs. “Smeerlap”, klinkt het onder andere.

Reactie Thijs Römer

Nu reageert ook Thijs zelf op de aantijgingen. “In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren.” Daarmee heeft hij het over eerdere geruchten van overspel.

“Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder