-

Economie

Incident op terras: Eloise van Oranje betrokken bij grote r*zie

Gravin Eloise van Oranje zal binnenkort te zien zijn in het televisieprogramma “In Your Face”, waarin getest wordt hoe (a)sociaal Nederland is. In de eerste aflevering neemt Eloise, op dat moment nog niet bewust van het feit dat ze gefilmd wordt, een krachtige standpunt in.

Het programma volgt een bekend format, maar deze specifieke show is nieuw. In de eerste aflevering voeren twee acteurs een gesprek waarin de vriendin van een van hen ter sprake komt.

Deze vriendin is een zwarte vrouw. De andere acteur geeft blijk van zijn ongenoegen over haar huidskleur en zegt onder andere: “Ga je echt met een zwarte?”.

Het doel van het gesprek is natuurlijk om te zien of er op een gegeven moment iemand zal ingrijpen. Het programma streeft naar sensatie en hoopt dat mensen zullen opstaan en hun mening zullen uiten.

Het toeval wil dat Eloise van Oranje zich in de nabijheid van de acteurs bevindt. Ze zit vlakbij hen aan een tafeltje, zonder zich ervan bewust te zijn dat ze gefilmd wordt. Hierdoor hoort de gravin alles wat er wordt gezegd.

Op een gegeven moment is voor Eloise de maat vol. Ze besluit om actie te ondernemen en zegt tegen haar tafelgenoot dat ze “iets moet zeggen”. Ze staat op en loopt naar de acteurs toe.

Bij het tafeltje aangekomen, schreeuwt ze uit: “Wat de fck ben jij een fcking rac*st. Doe normaal, man. Dit is toch echt… Sorry, het spijt me, maar dit is zo rac*stisch.”

Eloise voelt dat ze de jongen moet confr0nteren. “Een zwarte met een niet-zwarte, hoor je wat je zegt?”, voegt ze w0edend toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NPO 3 (@npo_3)

Na Eloise’s krachtige reactie en confr0ntatie met de acteurs, ontstaat er al snel een opschudding op het terras. Omstanders kijken geschokt toe en sommigen staan zelfs op om hun steun aan Eloise te betuigen.
Eloise van Oranje

De acteurs spelen hun rol en proberen het gesprek te sussen, terwijl Eloise duidelijk maakt dat rac*stische opmerkingen niet get0lereerd worden.

Het incident zorgt voor een discussie over rac*sme en discr*minatie, en de impact die dit heeft op individuen en de samenleving als geheel.

Eloise’s actie wordt geprezen door velen, die haar moed en standvastigheid bewonderen. Ze wordt gezien als een voorbeeld van iemand die opkomt voor gelijkheid en rechtvaardigheid, zelfs als ze niet wist dat ze gefilmd werd.
Eloise

Eloise zelf heeft nog geen officiële reactie gegeven op het incident, maar haar actie spreekt voor zich. Ze heeft laten zien dat ze bereid is om op te staan tegen onrecht en dat ze zich inzet voor gelijkheid en respect voor iedereen, ongeacht hun afkomst.

Het is een enerverende situatie. De aflevering zal aanstaande maandag worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van NPO 3. Veel kijkplezier!
Eloise

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder