Connect with us

Economie

Fans in shock: Geliefde show “Massa is Kassa” vanaf nu niet meer op televisie

Het einde van de populaire realityserie “Massa is Kassa” is aangekondigd. Na 11 juli zal de serie niet meer op televisie verschijnen.

Het nieuws van de stopzetting van de serie kwam als een verrassing voor veel mensen. Eerder werd gedacht dat Peter Gillis bij SBS6 zou blijven.

Volgens Roddelpraat, het programma van Jan Roos en Dennis Schouten, heeft Talpa inmiddels de beslissing genomen om te stoppen met “Massa is Kassa”.

Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas van SBS, heeft dit nieuws bevestigd.

Het einde van de serie kan mogelijk grote gevolgen hebben voor de toekomst van Peter Gillis in de mediawereld.

Talpa had eerder aangegeven te wachten op de uitspraak in de zaak van Gillis versus Kremers.

Peter moet op 29 augustus terechtstaan voor verschillende zware beschuld!gingen, waaronder het b!jten van Nicol Kremers en herhaaldelijk fysiek gew*ld.

Hoewel Peter Gillis momenteel nog op televisie te zien is, betekent dit niet dat “Massa is Kassa” doorgaat.

Het huidige seizoen zal nog volledig worden uitgezonden en daarna is het definitief voorbij. De laatste aflevering staat gepland voor 11 juli.

Volgens Tina Nijkamp moet er gewacht worden op de uitspraak in de rechtsza*k voordat er eventuele verdere stappen kunnen worden genomen.

Dit zal ook bepalen of Peter nog een toekomst heeft bij SBS. Als hij wordt vrijgesproken, kan dit de weg vrijmaken voor nieuwe opnames.

Concreet betekent dit dat we deze herfst en winter geen nieuwe afleveringen van “Massa is Kassa” op televisie zullen zien.

Mocht Talpa besluiten om door te gaan met de serie, zal seizoen 11 pas volgend jaar worden uitgezonden.

De afgelopen drie jaar heeft Talpa enorm geprofiteerd van Peter Gillis en zijn familie.

In het begin was alles positief, maar dat is inmiddels veranderd.

Steeds meer mensen ergeren zich aan de manier waarop Peter met mensen omgaat. De huidige situatie tussen hem en Nicol heeft ook invloed op het programma, met name op de kijkcijfers.

Tina Nijkamp suggereert dat het misschien het juiste moment is voor een pauze. In drie jaar tijd zijn er maar liefst 10 seizoenen geproduceerd.

Echter, wat is die pauze waard als de uitspraak in de zaak negatief uitvalt voor Peter Gillis? Dan is het definitief voorbij.