-

Economie

André Hazes maakt bekend dat hij gaat trouwen met Monique

André Hazes geeft toe dat zijn actie om zijn zoon André Jr. vorig jaar buiten de schoolvakantie om mee op reis te nemen “niet netjes” was.

Ondanks dat hij nu voor de rechter moet verschijnen wegens schoolverzuim, neemt de zanger de consequenties met liefde.

In een interview met RTL Boulevard op donderdag verklaarde Hazes: “Ik mag het niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde.”

Volgens Hazes is zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van André Jr., sinds de bewuste vakantie naar de Verenigde Staten weer goed.

Hij gelooft dat de reis ervoor heeft gezorgd dat ze nu zo gelukkig zijn en dat hun zoon het gelukkigste kind op aarde is. “Hij ziet zijn vader en moeder gelukkig en dat is begonnen met die reis”, aldus de zanger.

Het nieuws kwam vorige week naar buiten dat Hazes en Westenberg betrokken zijn bij een leerplichtzaak.

Hazes verklaarde nu dat hij in eerste instantie mondeling toestemming had gekregen voor de vakantie, maar dat zijn verzoek vlak voor vertrek werd afgewezen.

Hij benadrukte dat het niet zomaar gaat om het thuishouden van hun kind voor 10 of 14 dagen, maar dat er meer aan de hand is.

Hij gaf aan dat hij gelezen had dat er een mogelijke gevangen!sstr*f van een maand opgelegd kan worden en hoopte dat dit niet het geval zou zijn.

Wat betreft zijn herstelde relatie met Westenberg is Hazes nog steeds positief. Hij verwacht dat ze uiteindelijk alsnog zullen trouwen. “Ik mag het wel hopen op een dag”, zei hij.

De zanger denkt wel dat hij Westenberg opnieuw moet vragen. De verloving tussen Hazes en Westenberg werd in december 2020 al aangekondigd, maar in maart 2021 werd deze verbroken toen bekend werd dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden in Sarah van Soelen.

Hazes vervolgde zijn verklaring met betrekking tot zijn mogelijke huwelijk met Monique Westenberg. Hij erkende dat hij haar opnieuw zou moeten vragen, ondanks het feit dat ze eerder al verloofd waren.

“Het is iets wat ik zou moeten doen, omdat we uit elkaar zijn geweest”, legde hij uit. “Maar ik hoop dat het ooit zal gebeuren.”

De breuk tussen Hazes en Westenberg vond plaats nadat bekend werd dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden in Sarah van Soelen. Dit zorgde destijds voor veel ophef in de media.

Echter, Hazes gaf aan dat hij nu een sterke band heeft met zowel Westenberg als Van Soelen. Hij benadrukte dat hij op dit moment erg gelukkig is met Van Soelen en dat zij een belangrijke rol speelt in zijn leven.

Hoewel Hazes openhartig was over zijn relatie met Westenberg en zijn verlangen om ooit te trouwen, erkende hij ook dat er in de toekomst veel kan veranderen. “Ik heb geleerd om nooit ‘nooit’ te zeggen”, zei hij. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren.”
André Hazes

Economie

Lees verder: “Mijn man wil van mij scheiden, maar wil dat ik met hem mee verhuis.”

In een dramatische en onvoorziene ontwikkeling binnen hun huwelijk, wordt een vrouw geconfronteerd met een verpletterende schok: haar echtgenoot verzoekt om een scheiding, maar niet zonder een laatste eis—dat zij hem volgt naar een nieuwe stad waar hij zijn carrière ambities wil najagen. Dit diepgaande verhaal ontvouwt de gelaagdheid van persoonlijke offers, vertrouwen en verraad binnen een relatie die te midden van instorting staat.

Wending in het Huwelijk

Na meer dan een decennium van een huwelijk dat aan de buitenwereld als gelukkig en stabiel werd beschouwd, komt de man met een schokkende mededeling. Hij wil niet alleen scheiden, maar verwacht ook dat zijn vrouw hem door het hele land volgt voor een nieuwe professionele uitdaging. Deze schok komt op een moment dat het koppel te midden van voorbereidingen was voor een grote verhuizing naar het buitenland, wat hun leven en dat van hun kinderen ingrijpend zou veranderen. De vrouw, die altijd dacht dat hun huwelijk solide was, voelt de grond onder haar voeten wegzakken.

Ontdekking van Verborgen Communicatie

De kern van het verhaal is de ontdekking door de vrouw van verborgen communicaties tussen haar echtgenoot en een oude vriendin, die recentelijk gescheiden is. De frequentie en intensiteit van hun uitwisselingen—meer dan 500 sms’jes per dag, wat neerkomt op ongeveer 24.000 berichten in een enkele maand—wijzen op een diepe emotionele, en mogelijk fysieke, connectie die verder gaat dan vriendschap of professionele steun. Deze onthulling is een mokerslag voor de vrouw, die zich verraden en bedrogen voelt.

Ondersteuning van de Gemeenschap

Het verhaal van de vrouw resoneert breed op online platforms, waarbij de meerderheid van de lezers haar kant van het verhaal steunt. Ze wordt gezien als het slachtoffer in een complex web van leugens en bedrog, waarbij haar echtgenoot niet alleen hun huwelijk, maar ook het welzijn van hun kinderen in gevaar brengt. De gemeenschap biedt niet alleen emotionele steun maar ook praktische adviezen over hoe ze haar situatie juridisch en persoonlijk kan aanpakken. Deze steun geeft haar de kracht en moed om de confrontatie met haar echtgenoot aan te gaan.

Nasleep van de Confrontatie

Na de terugkeer van haar man van een zakenreis die verdacht veel leek op een romantisch uitje, confronteert de vrouw hem met het bewijs van zijn bedoelingen. Zijn bekentenis, dat hij al jaren ongelukkig is binnen hun huwelijk, brengt haar ertoe om hun gehele relatie te heroverwegen. Deze ontboezeming leidt tot een emotioneel en juridisch conflict, waarbij ze overweegt om zelf de echtscheiding aan te vragen en te strijden voor de voogdij over hun kinderen. De vrouw, die zich aanvankelijk machteloos voelde, begint haar eigen kracht te ontdekken en neemt stappen om haar toekomst en die van haar kinderen te beschermen.

Reflectie en Zelfbeschikking

Deze situatie werpt een licht op de diepe scheuren die kunnen ontstaan binnen een huwelijk en de verwoestende impact van geheimen. De vrouw staat voor een cruciale keuze: haar eigen geluk en welzijn nastreven, of zich schikken in een rol die haar fundamentele rechten en geluk ondermijnt. Ze besluit om haar eigen pad te kiezen, vastberaden om niet langer in de schaduw van haar echtgenoot te leven. Haar verhaal wordt een krachtig voorbeeld van zelfbeschikking en persoonlijke groei, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Belangrijkste Lessen uit het Verhaal

Dit verhaal biedt waardevolle inzichten en benadrukt enkele cruciale punten:

  1. Vertrouwen en Verraad: Het verhaal benadrukt het belang van eerlijkheid en vertrouwen binnen een huwelijk, en de destructieve gevolgen wanneer deze ontbreken. De pijn van verraad door een geliefde kan diepgaand zijn, maar het benadrukt ook de noodzaak van transparantie in relaties.
  2. Persoonlijke Groei en Zelfzorg: De ervaringen van de vrouw onderstrepen het belang van zelfzorg en persoonlijke groei, vooral wanneer geconfronteerd met levensveranderende beslissingen. Haar keuze om voor zichzelf op te komen, ondanks de druk om haar echtgenoot te volgen, toont haar innerlijke kracht en vastberadenheid.
  3. Ondersteuning van de Gemeenschap: De rol van de online en persoonlijke gemeenschap is essentieel, biedt steun en praktische hulp in tijden van nood. Deze ondersteuning kan een cruciale factor zijn in het overwinnen van persoonlijke crises en het vinden van een weg vooruit.
  4. Juridische en Emotionele Gevolgen: De complexiteit van de juridische en emotionele uitdagingen van een scheiding wordt duidelijk, met een bijzondere focus op het welzijn van kinderen en de strijd om voogdij. Het verhaal illustreert hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd en voorbereid te zijn op dergelijke uitdagingen.
  5. Assertiviteit en Zelfbeschikking: De keuze van de vrouw om voor haar rechten op te komen dient als een krachtig voorbeeld van assertiviteit en zelfbeschikking in uitdagende omstandigheden. Haar beslissing om haar eigen geluk na te streven, in plaats van toe te geven aan de eisen van haar echtgenoot, laat zien dat het mogelijk is om controle over je eigen leven terug te nemen.

Conclusie

Dit verhaal biedt een krachtige blik op de complexiteit van menselijke relaties en de soms pijnlijke keuzes die noodzakelijk zijn om persoonlijke integriteit en geluk te behouden. De reis van de vrouw, van verraad en wanhoop naar zelfontdekking en empowerment, dient als een inspirerend voorbeeld van veerkracht en de kracht van zelfbeschikking. Ondanks de tegenslagen blijft haar toewijding aan zichzelf en haar kinderen onwrikbaar, en toont ze ons allen de waarde van moed en doorzettingsvermogen.

Lees verder