Connect with us

Economie

André Hazes maakt bekend dat hij gaat trouwen met Monique

André Hazes geeft toe dat zijn actie om zijn zoon André Jr. vorig jaar buiten de schoolvakantie om mee op reis te nemen “niet netjes” was.

Ondanks dat hij nu voor de rechter moet verschijnen wegens schoolverzuim, neemt de zanger de consequenties met liefde.

In een interview met RTL Boulevard op donderdag verklaarde Hazes: “Ik mag het niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde.”

Volgens Hazes is zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van André Jr., sinds de bewuste vakantie naar de Verenigde Staten weer goed.

Hij gelooft dat de reis ervoor heeft gezorgd dat ze nu zo gelukkig zijn en dat hun zoon het gelukkigste kind op aarde is. “Hij ziet zijn vader en moeder gelukkig en dat is begonnen met die reis”, aldus de zanger.

Het nieuws kwam vorige week naar buiten dat Hazes en Westenberg betrokken zijn bij een leerplichtzaak.

Hazes verklaarde nu dat hij in eerste instantie mondeling toestemming had gekregen voor de vakantie, maar dat zijn verzoek vlak voor vertrek werd afgewezen.

Hij benadrukte dat het niet zomaar gaat om het thuishouden van hun kind voor 10 of 14 dagen, maar dat er meer aan de hand is.

Hij gaf aan dat hij gelezen had dat er een mogelijke gevangen!sstr*f van een maand opgelegd kan worden en hoopte dat dit niet het geval zou zijn.

Wat betreft zijn herstelde relatie met Westenberg is Hazes nog steeds positief. Hij verwacht dat ze uiteindelijk alsnog zullen trouwen. “Ik mag het wel hopen op een dag”, zei hij.

De zanger denkt wel dat hij Westenberg opnieuw moet vragen. De verloving tussen Hazes en Westenberg werd in december 2020 al aangekondigd, maar in maart 2021 werd deze verbroken toen bekend werd dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden in Sarah van Soelen.

Hazes vervolgde zijn verklaring met betrekking tot zijn mogelijke huwelijk met Monique Westenberg. Hij erkende dat hij haar opnieuw zou moeten vragen, ondanks het feit dat ze eerder al verloofd waren.

“Het is iets wat ik zou moeten doen, omdat we uit elkaar zijn geweest”, legde hij uit. “Maar ik hoop dat het ooit zal gebeuren.”

De breuk tussen Hazes en Westenberg vond plaats nadat bekend werd dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden in Sarah van Soelen. Dit zorgde destijds voor veel ophef in de media.

Echter, Hazes gaf aan dat hij nu een sterke band heeft met zowel Westenberg als Van Soelen. Hij benadrukte dat hij op dit moment erg gelukkig is met Van Soelen en dat zij een belangrijke rol speelt in zijn leven.

Hoewel Hazes openhartig was over zijn relatie met Westenberg en zijn verlangen om ooit te trouwen, erkende hij ook dat er in de toekomst veel kan veranderen. “Ik heb geleerd om nooit ‘nooit’ te zeggen”, zei hij. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren.”
André Hazes