Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis begaat zwaar misdrijf: ‘Op heterdaad betrapt!’

Peter Gillis is nog maar eens zwaar over de schreef gegaan. En het is vastgelegd op foto. Blijkt dat de baas van talrijke vakantieparken hoge nood had.

Er was geen toilet in de omgeving, dus parkeerde Peter zijn sportwagen aan de kant en besloot zijn blaas in het openbaar leeg te maken.

Een voorbijganger kon het tafereel op video vastleggen. Te weten: in het wild plassen is verboden en dat geldt ook voor Peter Gillis.

Een getuige herkende hem meteen en maakte een foto. De persoon stuurde foto gelijk door naar de mannen van Roddelpraat.

Op de website valt te lezen: “Peter pleegt een misdrijf gewoon midden in het openbaar.” Eerder werd hij al op dezelfde feiten betrapt.

Peter ligt al even overhoop met de gemeente. Vorig jaar doken er al eens beelden op waaruit blijkt dat hij zijn behoefte deed tegen de muur van het gemeentehuis in Asten.

Ook toen waren er omstanders die hem op heterdaad betrapten. Ook zij legden het tafereel vast op video.

Twee maanden terug kwam er einde aan de geruchten over een mogelijke breuk tussen hem en Nicol Kremers. Toen werd alles duidelijk.

Peter onthulde op de sociale media dat hij en Nicol geen setje meer waren. Alles zou in harmonie verlopen zijn.

Algauw kwam aan het licht dat Peter Gillis en Nicol Kremers al vanaf september gescheiden waren. Ze moesten dit verzwijgen vanwege de serie Massa is Kassa.

De breuk moest eigenlijk geheim blijven, maar tijdens een livesessie op TikTok praatte Nicol haar mond voorbij.

Een onderlinge ruzie zorgde ervoor dat Nicol met lege handen kwam te staan. Ook op de roze Fiat die ze zopas gekregen had, kon ze fluiten.

Ondertussen is Peter de eigenaar van de roze Fiat 500. Die werd namelijk voor zijn deur gespot.