-

Nieuwste

Peter Gillis begaat zwaar misdrijf: ‘Op heterdaad betrapt!’

Peter Gillis is nog maar eens zwaar over de schreef gegaan. En het is vastgelegd op foto. Blijkt dat de baas van talrijke vakantieparken hoge nood had.

Er was geen toilet in de omgeving, dus parkeerde Peter zijn sportwagen aan de kant en besloot zijn blaas in het openbaar leeg te maken.

Een voorbijganger kon het tafereel op video vastleggen. Te weten: in het wild plassen is verboden en dat geldt ook voor Peter Gillis.

Een getuige herkende hem meteen en maakte een foto. De persoon stuurde foto gelijk door naar de mannen van Roddelpraat.

Op de website valt te lezen: “Peter pleegt een misdrijf gewoon midden in het openbaar.” Eerder werd hij al op dezelfde feiten betrapt.

Peter ligt al even overhoop met de gemeente. Vorig jaar doken er al eens beelden op waaruit blijkt dat hij zijn behoefte deed tegen de muur van het gemeentehuis in Asten.

Ook toen waren er omstanders die hem op heterdaad betrapten. Ook zij legden het tafereel vast op video.

Twee maanden terug kwam er einde aan de geruchten over een mogelijke breuk tussen hem en Nicol Kremers. Toen werd alles duidelijk.

Peter onthulde op de sociale media dat hij en Nicol geen setje meer waren. Alles zou in harmonie verlopen zijn.

Algauw kwam aan het licht dat Peter Gillis en Nicol Kremers al vanaf september gescheiden waren. Ze moesten dit verzwijgen vanwege de serie Massa is Kassa.

De breuk moest eigenlijk geheim blijven, maar tijdens een livesessie op TikTok praatte Nicol haar mond voorbij.

Een onderlinge ruzie zorgde ervoor dat Nicol met lege handen kwam te staan. Ook op de roze Fiat die ze zopas gekregen had, kon ze fluiten.

Ondertussen is Peter de eigenaar van de roze Fiat 500. Die werd namelijk voor zijn deur gespot.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder