Connect with us

Nieuwste

45-jarige vegetariër vindt onverwachts kip in haar ‘vega burger’ en moet overgeven bij McDonald’s

Een vegetarische klant van McDonald’s voelt zich “verraden” nadat ze een kipfilet ontdekte in haar Vegetable Deluxe-burger.

Louise Davies, 50 jaar oud, zegt dat ze zich direct na het happen moest overgeven en nog eens 12 uur lang niet kon eten vanwege de onaangename ervaring.

Louise kocht de “vegetarische burger” voor zichzelf, samen met een traktatie voor haar 11-jarige dochter die net klaar was met de schoolvakantie. De burger zou volgens de beschrijving twee rode peper- en pesto-goujons moeten bevatten.

Tot haar grote verrassing ontdekte Louise bij de eerste hap dat de vulling van de burger bestond uit kip. Ze voelt zich nu bedrogen door McDonald’s vanwege deze onaangename verrassing.

Als vegetariër van 45 jaar herkende Louise meteen de smaak van de kip.

Ze vertelt: “Ik moest direct overgeven. De textuur en alles… Ik moest meteen naar het toilet. Ik heb het niet echt opgegeten, ik nam een hap en moest meteen overgeven. Ik spuugde het uit. Ik dacht gewoon dat het een veggie burger was.”

Na het incident voelde Louise zich nog 12 uur lang misselijk. Ze vergeleek de smaak met die van vroeger, toen ze als kind in de keuken van haar oma was. Het maakte haar ook toen al misselijk.

Deze onverwachte en onplezierige ervaring heeft Louise het vertrouwen in McDonald’s doen verliezen.

Ze zegt: “Ik kan nu niets van McDonald’s vertrouwen als het om vegetarisch eten gaat. Het is niet de beste plek om vegetarisch eten te krijgen als ze zo onzorgvuldig zijn. Ik voel me van streek en een beetje verraden.”

Als reactie op dit incident heeft McDonald’s haar excuses aangeboden aan Louise en aangegeven dat dit een geïsoleerd incident is dat niet overeenkomt met hun normen en procedures voor vegetarisch eten.

Ze hebben beloofd de zaak grondig te onderzoeken om herhaling te voorkomen.

Vegetarische klanten van McDonald’s mogen verwachten dat hun voedsel met de juiste zorg en nauwkeurigheid wordt bereid.

Het is belangrijk dat fastfoodketens zoals McDonald’s ervoor zorgen dat hun vegetarische opties volledig vrij zijn van vleesproducten om de vertrouwen en tevredenheid van hun klanten te behouden.

Louise Davies’ recente ervaring bij McDonald’s heeft veel aandacht getrokken en heeft vragen doen rijzen over de betrouwbaarheid van vegetarische opties in fastfoodketens.

Als vegetarische klant voelde Louise zich “verraden” nadat ze een kipfilet ontdekte in haar zogenaamde Vegetable Deluxe-burger. Deze onaangename verrassing zorgde ervoor dat ze onmiddellijk moest overgeven en nog eens 12 uur lang niet in staat was om iets te eten.

Louise had de “vegetarische burger” gekocht als een traktatie voor zichzelf en haar 11-jarige dochter, nadat ze net terugkwamen van een schoolvakantie.

De burger zou volgens de beschrijving twee rode peper- en pesto-goujons moeten bevatten, maar tot haar grote verrassing bevatte de burger kip.