-

Economie

Tragisch bericht ex-vrouw Van Barneveld: ‘0verleden aan gevolgen hersenbl0eding’

Voormalig echtgenote van topdarter Raymond van Barneveld, Silvia Walraven, wordt gec0nfronteerd met verschr!kkelijk nieuws. Haar vriend Piet is namelijk 0verleden als gevolg van een hersenbl0eding.

Diepbedroefd deelt ze haar gevoelens op Facebook, waarin ze haar ongeloof en verdriet uit over het plotselinge verlies van haar maatje en soulmate.

In haar ontroerende post op Facebook deelt Silvia haar gevoelens van verbijstering en verlies. Ze beschrijft hoe ze vanochtend nog samen waren, maar nu niet meer.

Haar hart is gevuld met verdriet en ze vraagt zich af hoe het mogelijk is dat Piet zo plotseling aan een hersenbl0eding is 0verleden. De onbeantwoorde vragen “Waarom.. Waarom..” weerklinken in haar bericht, terwijl ze uitdrukt hoezeer ze hem zal missen.

Ze benadrukt dat hij altijd in haar gedachten zal blijven en dat ze hem nooit zal vergeten.

Het verlies van een geliefde is een emotionele en p!jnlijke ervaring, en Silvia deelt haar gevoelens van gebr0kenheid en verdriet met de wereld.

Haar hart hu!lt vanwege het gemis en het besef dat ze Piet nooit meer zal kunnen omarmen.

Het is een zware tijd voor haar, waarin ze moet leren omgaan met het verlies en de leegte die zijn afwezigheid achterlaat.

Als een bekendheid in de wereld van darts en voormalig partner van Raymond van Barneveld, is Silvia Walraven niet onbekend met het leven in de schijnwerpers.

Echter, in deze moeilijke periode wordt ze gec0nfronteerd met de rauwe emoties van rouw, die geen rekening houden met bekendheid of publieke perceptie.

Ze toont haar kw*tsbaarheid en deelt haar diepste gevoelens met degenen die haar steunen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat verdriet en r0uw een persoonlijke ervaring zijn en dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met verlies.

Door haar emoties publiekelijk te uiten, deelt Silvia niet alleen haar eigen p!jn, maar geeft ze ook ruimte aan anderen om hun eigen r0uwproces te herkennen en te delen.

Haar openhartigheid kan anderen inspireren om hun eigen gevoelens te uiten en steun te vinden bij elkaar in tijden van verlies.

Terwijl Silvia Walraven haar verdriet deelt, is het belangrijk om haar steun en medeleven te tonen.

Verlies brengt vaak een gevoel van eenzaamheid met zich mee, maar de steun van vrienden, familie en de bredere gemeenschap kan helpen bij het verlichten van de pijn. Het is een tijd waarin empathie en mededogen van groot belang zijn.

Het verlies van een dierbare is een moeilijke en uitdagende reis, en iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om.

Silvia Walraven rouwt om het verlies van haar vriend Piet en deelt haar p!jn en verdriet met anderen. Door haar openheid toont ze de kracht van menselijke verbondenheid en de helende kracht van delen.

Haar woorden zullen ongetwijfeld anderen raken en inspireren om hun eigen emoties te uiten en steun te zoeken in tijden van r0uw.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder