Connect with us

Economie

Waar is Gordon? Zorgen om zijn plotselinge verdwijning

Gordon, de bekende presentator en zanger, is weer plotseling verdwenen van social media. Dit is niet de eerste keer dat hij dit doet, omdat het hem allemaal te veel wordt.

De laatste weken zijn er veel dramatische gebeurtenissen geweest in het leven van de zanger, waardoor dit waarschijnlijk de reden is voor zijn plotselinge afwezigheid.

Hoewel Gordon vorige week nog actief was op Instagram en verschillende posts plaatste, lijkt hij nu weer helemaal klaar te zijn met social media.

Dit komt nadat zijn ex-verloofde Gavin in De Telegraaf uitlegde hoe de verloving écht gegaan zou zijn.

Gordon schreef hierop een flinke reactie op Instagram, waarin hij uitlegde dat Gavin’s verhaal helemaal niet klopte en dat de vork heel anders in de steel zat. Hij deelde zelfs bewijzen van WhatsApp-gesprekken om zijn verhaal te ondersteunen.

In een lang bericht op Instagram begon Gordon met te zeggen dat hij nog steeds heel veel van Gavin houdt, maar dat hij zijn gevoelens niet zomaar kan afsluiten.

Hij vertelde ook hoe de twee elkaar écht ontmoet zouden hebben en sneerde dat hij de ring van Gavin niet kan retourneren omdat je geen goud naar Australië mag sturen. Maar hij beloofde zich te vermannen en door deze situatie heen te komen.

Het is niet de eerste keer dat Gordon een social media break heeft genomen. Eerder deed hij dit al vanwege de druk die hij voelde.

Het is dus goed mogelijk dat dit nu ook het geval is. Hoewel hij soms een pauze neemt van social media, keert Gordon altijd weer terug voor zijn fans.

Gordon is een bekende persoonlijkheid in Nederland en is vooral bekend vanwege zijn werk als presentator en zanger. Hij heeft een tumultueus liefdesleven gehad en is bekend geworden door zijn openhartigheid over zijn versl*vingen en psychische problemen.

Hij is ook regelmatig te zien op televisie en staat bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid.

Het is begrijpelijk dat Gordon even een pauze neemt van social media, gezien alle dramat!sche gebeurtenissen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden.

Het is belangrijk dat hij de tijd neemt om zichzelf weer te vinden en zichzelf te verzorgen. Hopelijk zal hij snel weer terugkeren en zijn fans weer vermaken met zijn posts en optredens.
Gordon

Het is niet altijd gemakkelijk om een publieke persoonlijkheid te zijn en om in de schijnwerpers te staan. Het kan soms moeilijk zijn om de balans te vinden tussen je privéleven en je publieke leven.
Gordon

Voor Gordon lijkt dit nog moeilijker te zijn vanwege zijn openhartigheid over zijn persoonlijke problemen en zijn tumultueuze liefdesleven.
Gordon

Toch blijft Gordon populair bij zijn fans vanwege zijn unieke persoonlijkheid en zijn talent als zanger en presentator. Het is dus niet verwonderlijk dat zijn fans zich zorgen maken over zijn plotselinge verdwijning van social media.
Gordon