-

Economie

Nicol Kremers kiest voor vrouwen en laat mannen achter zich: ‘Ben klaar met mannen’

Nicol Kremers werd oorspronkelijk bekend als de vrouw van Peter Gillis in het televisieprogramma Massa is Kassa. Nadat de twee uit elkaar gingen, lijkt Nicol een beetje de weg kwijt te zijn.

Ze heeft meerdere kortstondige relaties gehad met mannen, maar deze lijken steeds op de klippen te lopen. Nu heeft ze besloten om het eens met een vrouw te proberen en deelt dit op Snapchat in een video waarin ze samen te zien zijn en een kus uitwisselen.

Het is niet duidelijk of de vrouw in de video een tegenspeelster is voor haar nieuwe carrière, maar het lijkt erop dat ze ervan geniet.

Tegelijkertijd lijkt ze zich niet bewust te zijn van de impact die deze acties kunnen hebben, ook op haar kinderen die haar wellicht op Snapchat volgen. Fans van Nicol maken zich dan ook zorgen over haar welzijn en de richting waarin ze lijkt te gaan.

Hoewel Nicol heeft aangegeven dat ze zelf ook veel geld verdient en niet afhankelijk is van Peter, blijft het vreemd dat ze steeds negatief in het nieuws komt.

Toch is het goed om te zien dat ze de liefde weer een kans geeft en een nieuwe weg inslaat in haar persoonlijke leven.

Het is begrijpelijk dat Nicol na haar scheiding moeite heeft om haar weg te vinden en haar draai te vinden zonder Peter. Het leven kan zeker uitdagend zijn als je geen miljoenen euro’s hebt om uit te geven en als je alleen voor jezelf moet zorgen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het normaal is om jezelf in deze situatie een beetje kwijt te raken en dat Nicol wellicht nog aan het uitzoeken is wat haar volgende stappen zullen zijn.

Toch is het belangrijk om te overwegen hoe deze acties invloed kunnen hebben op haar kinderen en andere mensen die haar volgen op social media.

Het is belangrijk om te onthouden dat wat we online delen, openbaar kan worden en gevolgen kan hebben voor onze persoonlijke en professionele reputatie.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoe we omgaan met de keuzes van anderen in ons dagelijks leven.

We moeten ons bewust zijn van onze eigen vooroordelen en onszelf eraan herinneren dat het leven van een ander niet ons probleem is, tenzij we erop worden gevraagd of het ons direct beïnvloedt.

Het is belangrijk om te oordelen op basis van iemands karakter en daden, niet op basis van hun relaties of s*ksualiteit.

Het is begrijpelijk dat Nicol zichzelf wil uiten en haar liefdesleven wil verkennen, maar het is belangrijk om hierbij stil te staan en de gevolgen te overwegen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het vinden van liefde en geluk niet afhankelijk is van een specifiek persoon of geslacht, maar van onze eigen persoonlijke groei en het vinden van iemand die bij ons past.

@infovbm2bz

Nicol (L) Vrouwen

♬ origineel geluid – al het moois

 

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder