-

Nieuwste

Vriendje van Iris (82) moet voorzichtig zijn: ‘Ik heb een gevoelige huid, anders scheur ik uit’

Vorig jaar werd de 82-jarige Engelse Iris Jones wereldwijd bekend vanwege haar opmerkelijke liefdesleven.

Iris trad namelijk in het huwelijk met haar Egyptische liefde, de 36-jarige Mohamed. Hoewel liefde geen leeftijd kent, is deze relatie zonder twijfel opmerkelijk te noemen.

Natuurlijk hebben veel mensen een mening over de relatie van Iris. Velen vermoeden dat Mohamed alleen met haar is getrouwd om een visum te verkrijgen en te profiteren van haar erfenis.

Het stel benadrukt echter dat er sprake is van echte liefde en dat deze geruchten volledig onwaar zijn.

Iris en Mohamed leerden elkaar kennen via Facebook en besloten na enkele maanden om elkaar in persoon te ontmoeten. Al snel bleek dat Mohamed graag in Engeland wilde wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren bleek een uitdaging.

Iris is smoorverliefd en vertelt enthousiast over het fantastische seksleven dat ze met Mohamed heeft. Ze deelt levendige details, zoals het gebruik van veel glijmiddel tijdens een intiem moment. Vanwege Iris’ gevorderde leeftijd moeten ze echter voorzichtig zijn.

“Wanneer we intiem zijn, kan het soms pijnlijk zijn. Ik kan zelfs in het ziekenhuis belanden als onze passie te hevig wordt, omdat mijn huid kan scheuren”, legt Iris uit.

Ze heeft een gevoelige huid en daarom moet Mohamed voorzichtig zijn. Ze hebben echter een oplossing gevonden door vaker te kiezen voor een bepaalde positie.

Mohamed deelt zijn kijk op alle vooroordelen die ze tegenkomen. “Sommige mensen vallen ons aan, maar waarom? Ik werk en heb mijn eigen administratiebedrijf.

Ik ben niet bij Iris omdat ik iets van haar nodig heb. Ik ben een welvarende man en bezit zelfs mijn eigen woning in Caïro. Wij zullen voor altijd samenblijven”, aldus Mohamed.

De relatie van Iris en Mohamed blijft onderwerp van discussie en nieuwsgierigheid. Terwijl sommige mensen kritisch zijn, blijven Iris en Mohamed vastberaden om hun liefde te bewijzen en samen gelukkig te zijn.

Het is een onconventionele relatie die de aandacht heeft getrokken, maar uiteindelijk is het hun eigen keuze en hebben ze het recht om hun liefde op hun eigen manier te beleven.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder