Connect with us

Nieuwste

Vriendje van Iris (82) moet voorzichtig zijn: ‘Ik heb een gevoelige huid, anders scheur ik uit’

Vorig jaar werd de 82-jarige Engelse Iris Jones wereldwijd bekend vanwege haar opmerkelijke liefdesleven.

Iris trad namelijk in het huwelijk met haar Egyptische liefde, de 36-jarige Mohamed. Hoewel liefde geen leeftijd kent, is deze relatie zonder twijfel opmerkelijk te noemen.

Natuurlijk hebben veel mensen een mening over de relatie van Iris. Velen vermoeden dat Mohamed alleen met haar is getrouwd om een visum te verkrijgen en te profiteren van haar erfenis.

Het stel benadrukt echter dat er sprake is van echte liefde en dat deze geruchten volledig onwaar zijn.

Iris en Mohamed leerden elkaar kennen via Facebook en besloten na enkele maanden om elkaar in persoon te ontmoeten. Al snel bleek dat Mohamed graag in Engeland wilde wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren bleek een uitdaging.

Iris is smoorverliefd en vertelt enthousiast over het fantastische seksleven dat ze met Mohamed heeft. Ze deelt levendige details, zoals het gebruik van veel glijmiddel tijdens een intiem moment. Vanwege Iris’ gevorderde leeftijd moeten ze echter voorzichtig zijn.

“Wanneer we intiem zijn, kan het soms pijnlijk zijn. Ik kan zelfs in het ziekenhuis belanden als onze passie te hevig wordt, omdat mijn huid kan scheuren”, legt Iris uit.

Ze heeft een gevoelige huid en daarom moet Mohamed voorzichtig zijn. Ze hebben echter een oplossing gevonden door vaker te kiezen voor een bepaalde positie.

Mohamed deelt zijn kijk op alle vooroordelen die ze tegenkomen. “Sommige mensen vallen ons aan, maar waarom? Ik werk en heb mijn eigen administratiebedrijf.

Ik ben niet bij Iris omdat ik iets van haar nodig heb. Ik ben een welvarende man en bezit zelfs mijn eigen woning in Caïro. Wij zullen voor altijd samenblijven”, aldus Mohamed.

De relatie van Iris en Mohamed blijft onderwerp van discussie en nieuwsgierigheid. Terwijl sommige mensen kritisch zijn, blijven Iris en Mohamed vastberaden om hun liefde te bewijzen en samen gelukkig te zijn.

Het is een onconventionele relatie die de aandacht heeft getrokken, maar uiteindelijk is het hun eigen keuze en hebben ze het recht om hun liefde op hun eigen manier te beleven.